Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Extremní síla s Bvlgari Atlantiqve

11.1.2018
?id=188782.jpg

Pojďte si zaplavat do mořských hlubin oceánu, kde se otevírá voňavá krása vodních tónu, která Vás povzbudí. Cítíte a čerpáte sílu vody. Jste nabuzen energií jako nikdy. Extrémní výbuch mořských tónu střídá nálož citrusových plodů a Vy se toužíte dostat až za hranice svých možností. Nyní se dostáváte zpět k samotnému pobřeží, kde cítíte tolik obdivovanou ambru, která se mísí se dřevem. Nezní to krásně?

Bvlgari rozšířil svou vodní kolekci Aqua o další velmi zajímavý a svěží kousek. Konkrétně se jedná o pánský parfém s názvem Aqua pour home Atlantiqve, a i když byl uveden na trh už v březnu minulého roku, tak se dostává do popředí až teď. Atlantiqve má klasickou kulatou a bytelnou „Aqua“ lahvičku v křišťálově modré barvě, která značí krásný a silný oceán. Kapalina parfému evokuje neustálý pohyb vln a lesklý uzávěr flakonku tvoří pobřeží.

Právě Atlantickým oceánem se nechal inspirovat Jacques Cavallier tvůrce slavných parfémů a vynalezl vskutku svěží a přesto silný parfém, vhodný zejména pro sebevědomé, atraktivní a sportovní muže.

Probuďte v sobě extrémní sílu a zdolávejte hravě překážky s pomocí vůně Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantique.

Složení vůně:

Hlava:
vodní tóny, citron, bergamot, šalvěj

Srdce:
mořské tóny, šedá ambra, jablko

Základ:
vetiver, pačuli, santalové dřevo, benzoin, ambrové dřevo

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.