Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Buďte Cool s Twilly od Hermes

8.1.2018
?id=218201.jpg

Značka Hermes se konečně stává více známá a oblíbená i mezi mladými a není tedy divu, že se společnost rozhodla vytvořit parfém určený zejména pro mladé ženy, ale i pro ty, které srší humorem, nebojí se překážek a cítí se mladě.

Pikantní novinka Hermes Twilly se tváří tak, jako nepředvídatelnost mladých teenagerů.

Ze samotného počátku ucítíte jasně citrusovou limonádu s aromatickým zázvorem. Tato kombinace je vskutku exotická, ale v nenadání se mění na vůni sladkou s decentním nádechem pikantnosti. Cítíte hřejivou a veselou auru, kterou si vychutnáváte. Pomalu se probouzí tuberóza, která dodává vůni něžný a elegantní směr. V neposlední řadě bylo přidáno santalové dřevo pro výraznou smyslnost.

Lahvička vůně nabádá k optimistické náladě. V prvním okamžiku nám jistě padne do oka uzávěr flakonku ve tvaru legrační buřinky. Kolem hrdla se točí šátek, jenž patří mezi nejprodávanější u značky Hermes. Navíc se tento šátek dá sundat a Vy ho můžete nosit třeba kolem zápěstí nebo si jej uvázat ke kabelce. Celá lahvička je z masivního skla, kde vidíme kapalinu vůně v zářící moderní růžové barvě.

Smích, energie, nepředvídatelnost -To je Hermes Twilly d´Hermes

Složení vůně:

Hlava:
zázvor

Srdce:
tuberóza

Základ:
santalové dřevo

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.