Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

V hlavní roli – VODNÍ HLUBINY

23.7.2020

Bvlgari – tato oblíbená módní značka vznikla již v roce 1884 a jejím zakladatelem se stal Sotirios Voulgaris. Značka Bvlgari se nejprve zabývala výrobou luxusních šperků, hodinek a módních doplňků. V roce 1992 firma začala i s výrobou parfémů a jako první byl představen parfém Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert, za kterým stál renovovaný parfumér Jean-Claud Ellen. Tato vůně s tóny zeleného čaje sklidila okamžitě velký úspěch. 

Parfémy Bvlgari v elegantních flakonech s typickým kruhovým logem na víčku jsou známkou minimalismu a propracovanost. Prvotřídní parfémy Bvlgari patří, hlavně díky svým luxusním flakonům, mezi klenoty parfumerií po celém světě. Dnes objevíme jemné parfémy pro muže, ve kterých se mísí osvěžující vodní tóny a letní kouzlo. 

Bvlgari Aqva Pour Homme

Velice žádaná vůně z roku 2005, která se stále drží na předních příčkách oblíbenosti. Tato nádherná pánská vůně je stvořena pro milovníky čistých, osvěžujících mořských tónů. Bvlgari Aqva Pour Homme se otevírá šťavnatým mixem citrusů a vonné silice z listů hořkého pomerančovníku. Po chvilce se přidávají dominantní esence mořských řas, bavlníku a smyslné levandule. Základ vůně tvoří mužné dřevité tóny, smyslná ambra, šalvěj a pačuli. Celá vonná kompozice spolu neskutečně ladí a vytváří tak nevtíravou osvěžující, zároveň ale elegantní vůni pro moderního muže, který miluje vodu, prohřátý písek a mořský vánek. 

 

 

Bvlgari Aqua Pour Homme Aqva Marine

Úžasné modré hlubiny a azurově čistá voda, taková je pánská svěží a energická vůně Bvlgari Aqua Pour Homme Aqua Marine. Pánové, pokud hledáte přirozenou svěžest, tak bude tato vůně stvořená přímo pro vás. Bvlgari se pouští do hlubin té nejsvěžejší a nejčistší vody, kde čerpá inspiraci tohoto ojedinělého parfému. Při přivonění ucítíte energizující vůní neroli a grapefruitu, která dodává parfému živoucí svěžest. V samotném srdci se nachází esence mořských řas, uklidňujícího rozmarýnu a vodních tónů. V závěru vyniká bílý cedr, který parfému dodává jiskru a přirozenost. 

 

 

Léto je symbolem vody, slunce a přátel. Užijte si ho s parfémy Bvlgari, které vám zpříjemní ještě více tyto dny plné zábavy. 

 

 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.