Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Dotkněte se růžové s Lacoste Touch of Pink

22.5.2019
?id=162166.jpg

Uvažujete nad příjemnou vůní, jež vás v teplých dnech osvěží a zároveň se rozvine do hřejivých tónů vanilky a santalového dřeva? Touch of Pink od Lacoste je pro vás tou správnou volbou.

Krásný něžný flakon již napoví, co se v něm ukrývá. Jsou to ovocné tóny pomerančovníku, fialky a jasmínu, navozující bezstarostnost, upřímnou radost a krásu přítomného okamžiku. Nenechte se však zmást prvním dojmem, jelikož ne vždy na něj můžete spoléhat, ozvláštnění této toaletky přichází s duem koriandru a kardomomu, představující pikantnost a nasládlost. Tyto poznámky vždy připoutají pozornost a vyvolají zvědavost, díky smyslnosti pramenící z této zajímavé kombinace. Celé obsazení uzavírají oblíbené esence již zmíněné - uklidňující a orient navozující vanilka, která je téměř nejvyhledávanější prvek všech svádivých parfémů, díky své silné afrodiziakální schopnosti. Dalším půvab nesoucím prvkem je sladce dřevité santalové dřevo a pižmo - vytvářející dokonale jemný dotek žádostivosti a tepla.

Přesvědčil vás popis této nápadité a překvapivé toaletky od Lacoste? Od roku 2005 potěšila již mnoho svých majitelek a zároveň i jejich peněženky, tímto se dostáváme k dalšímu důvodu, proč si touto růžovkou udělat radost - je za hubičku:) Dejte růžové nový rozměr s Touch of pink.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.