Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Bezchybný make-up Estée Lauder Double Wear Stay in Place

25.9.2019
?id=197244.jpg

Ať už se líčíte každý den nebo jen příležitostně, tak by Vám v kosmetické taštičce neměl chybět tekutý make-up. S ním vytvoříte lehké a rychlé sjednocení pleti a díky jeho konzistenci ho můžete i vrstvit. Bohužel se stává, že některé make-upy vytvoří na pleti nevzhledné mapy, fleky a dokonce nevydrží ani obyčejnou cestu do práce. Znáte to také z vlastní zkušenosti? A zkusili jste make-up Double Wear od Estée Lauder? My na něj nedáme dopustit. :)

Estée Lauder Double Wear patří právem mezi nejprodávanější make-upy.

Je balený ve skleněné, matné lahvičce se zlatým uzávěrem a tak již pouhý pohled na make-up vyvolá pocit honosnosti. Pro bezpečnost proti rozbití a pocitu většího luxusu je flakónek navíc uložen do královsky modré krabičky se zlatými nápisy.

Celková konzistence je jemná, středně tekutá. Velice lehce se roztírá a vrství. Vrstvení doporučujeme spíše pro hodně problematickou pleť (zamaskování akné…) či na večerní příležitosti, kde se hodí výraznější líčení. Double Wear dokonale kryje a tak stačí nanést menší množství na celý obličej - zároveň tím kompenzuje svou vyšší cenu, kdy Vám oproti levnějším make-upům vydrží déle.

Double Wear neucpává póry, neobsahuje oleje a je bez parfemace. I přes jeho dokonale krycí schopnosti ho na tváři neucítíte a navíc Vám vydrží na pleti neuvěřitelných 15 hodin. V nabídce je několik odstínu, kde si vybere opravdu každý.

Pro lepší orientaci: U každého odstínu si můžete všimnout značení pomocí čísla, písmena, čísla (např. 4C1).

První číslo označuje tón pleti ( 1-7, od nejsvětlejší po nejtmavší). Písmeno udává zase podtón  a poslední číslo udává celkový odstín.Obecně platí čím vyšší bude poslední číslo, tím tmavší bude make-up.

C (cool) – Odstín vhodný pro velmi světlou až narůžovělou pleť.

N (neutral) – Odstín vhodný pro neutrální pleť. Pleť není příliš světlá ani tmavá.

W (warm) – Odstín zejména vhodný pro teplou, olivovou či tmavou pleť.

Estée Lauder Double Wear - Dokonalý make up, bez kterého se už neobejdeme. Vyzkoušíte ho také? :-)

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.