Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Co letos pod stromeček? Naše tipy na dárky pro celou rodinu

6.12.2023

Vánoční nakupování je v plném proudu. Plné obchodní domy a stres, abychom vše stihli, není příjemný asi nikomu. Shánění dárků by ale v první řadě měla být věc radostná. Potěšit své blízké, říci jim, jak nám na nich záleží, vyjádřit, že víme,, co mají rádi -  to je podstata vánočního obdarovávání. Zvláště, když dnes seženete ideální dárky z pohodlí domova, je příprava na vánoce o tolik jednodušší. A s výběrem toho, co letos nadělit pod stromeček, vám rádi pomůžeme. Podívejte se na naše tipy skvělých dárečků pro celou rodinu. 

DÁRKY PRO MAMINKY A BABIČKY

I když vždy tvrdí, že nic nechtějí, dárek jim vždy udělá radost. Právě proto, co v sobě ukrývá - vzkaz, že máte své maminky a babičky rádi, že na ně myslíte a že vám na nich záleží, i když jste od nich třeba daleko. Nepromarněte příležitost udělat jim pod stromkem radost. Pokud chcete vsadit na jistotu, kosmetika je něco, co ženy vždy ocení. Ženám ve zralejším věku udělá radost kvalitní pleťová kosmetika, do které by samy možná neinvestovaly, nebo zvolte vůni z řad bestsellerů, protože ty zkrátka voní lidem nejvíce. Proto jsme pro maminku, babičku nebo třeba tchýni vybrali dárkovou kazetu kosmetiky Elizabeth Arden a ikonickou vůni Calvin Klein Euphoria v balení s tělovým mlékem a miniaturou. A pokud jste přesvědčení, že žádnou kosmetiku nepoužívá, vězte, že krémy na ruce jsou pro babičky kosmetika, které se nelze nevyhnout. Koupit jim voňavé balení krémů od Baylis & Harding tak bude také skvělá volba. 

DÁRKY PRO TATÍNKY A DĚDEČKY

Tatínci a dědečkové bývají větší oříšek. Tvrdí, že všechno mají, a navíc obvykle o svých přáních nemluví tak často, jako ženy. Proto radíme chytit se jistoty, a tou je holení. Rituál, který zkrátka patří do mužského světa, vyžaduje nesčetně doplňků a čas od času je třeba vyměnit i holicí strojek. A protože muži mají rádi značky, které jsou jim známé, vybrali jsme dárkovou kazetu s holicím strojkem, náhradními hlavicemi a gelem na holení v praktické kosmetické taštičce od Gillete

Ani tady ale nemůžeme zapomenout na vůně. Muži milují parfémy stejně jako ženy. Narozdíl od nich však častěji sahají po svých ověřených značkách. Pokud chcete darovat vůni, ale nevíte úplně přesně, která je jeho nejoblíbenější, nebo mu chcete naznačit, že by mohl vyzkoušet něco nového, doporučujeme v případě mužů volit dřevitě-akvatické vonné kompozice, které jsou mužné, ale zároveň svěží, a tak osloví mladší i starší generace. Luxusní dárkovou kazetou je třeba Versace Man Eau Fraiche, která kromě toaletní vody obsahuje i sprchový gel a balzám po holení. A muži jsou spokojení, když k sobě kosmetika ladí. A další sázkou na jistotu je značka Giorgio Armani, kterou muži zkrátka milují. S parfémovaná vodou Acqua di Giò Profondo darujete výlet k moři - kdo by ji nemiloval? 

DÁRKY PRO HOLKY, KLUKY I PUBERŤÁKY

Máte doma malou slečnu či dospívající dívku? Tak tady to máte opravdu jednoduché. Kosmetika, a obzvlášť ta dekorativní, je dárek N.1. Řekněte svým dcerám či vnučkám, jak krásné jsou, a že vnímáte, jak se z nich pomalu stávají mladé ženy. Těm nejmenším navíc můžete zkombinovat kosmetický dárek s oblíbenými motivy Disney princezen, třeba v podobě Frozen kazety od Lip Smacker s lesky na rty, krémy a klíčenkou, starší budou určitě nadšené z kvalitního líčení od Makeup Revolution London.
I kluci ale mají rádi kosmetické dárky. Pryč je doba, kdy mužům na vzhledu nezáleželo. Obzvlášť, pokud se vám podaří udělat z denní hygieny zábavu, třeba za pomocí dárkového balení sprchového gelu  a vodní pistole Minions Bathtime Fun Set. A ty, kteří už si tolik nehrají, zase potěšíte kazetou jejich oblíbené značky oblečení, třeba toaletní vodou a sprchovým gelem Adidas

DÁRKY PRO PARTNERY A MANŽELE

U partnerů a manželů bývá výběr dárků z řady kosmetik nejjednodušší, a to zkrátka proto, že víte, co běžně používá. Říkáte si, že to fádní? Vůbec ne! Muži skutečně milují, když mohou pokračovat ve svých osvědčených produktech. Jsou jim věrní často celý život. Takže radost pod stromečkem sázkou na jistotu je zaručený. Značka tělové kosmetiky, která u mužů zkrátka vede, je Old Spice. A letos připravila tato značka skutečně široký výběr skvělých dárkových kazet, balených nejen do kosmetických taštiček, ale třeba i do dřevěné truhličky nebo soudku. My volíme variantu s deodorantem, deostick a sprchovým gelem v kazetě Old Spice Whitewater

A určitě přidáme i tip na vůni. Abychom pod stromkem podpořili mužkou soutěživost, a především lásku k vítězství, vybereme pro něj ikonickou toaletní vodu s flakonem ve tvaru trofeje Paco Rabanne Invictus, opět osvědčené dřevitě-akvatické kompozice. A pro sportovní typy nabídneme výhodné balení tolaetní vody a sprchového gelu Lacoste Match Point.
 

DÁRKY PRO PARTNERKY A MANŽELKY

Hledáte ideální dárek pro partnerku nebo manželku? Voňavé dárky jsou pro ženy ty nejlepší! Dárek pro partnerku by měl být ale něčím jiným, než jen doplněním zásob. Ženy z dárků umí velmi dobře číst, a tak třeba poznají, že když jim darujete kazetu Carolina Herrera Good Girl, dáváte ji nejen vůni, ale i luxus, krásu v podobě originálního flakonu, a navíc dáváte najevo, že je pro vás opravdu výjimečná. Smyslnost, která je v parfémované vodě ukrytá, ocení nejen ona, ale promění se jistě i v odměnu pro vás. 

Něco navíc stejně tak darujete i s pleťovou kosmetikou NUXE. Kazeta s multifunkčním olejem, micelární vodou a balzámem na rty obsahuje kvalitní přírodní kosmetiku obsahující voňavou a pečující růži. Žena, které set darujete, pro vás bude stejně vzácná, jako 7 olejů v tak oblíbeném oleji NUXE Huile Prodigieuse Florale na pleť, vlasy i tělo. A pokud se partnerka líčí, zkuste ji pro letošek překvapit i dekorativní kosmetikou. Taková rtěnka je luxusním i praktickým dárkem zároveň. Že nevíte jaký odstín? Darujte ji všechny! S bohatou kazetou 12 rtěnek od NYX Professional Makeup. 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.