Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Poslední den roku si zaslouží to nejlepší! Tipy pro perfektní líčení na Silvestra

27.12.2022

Strávili jste svátky zachumlaní v huňaté dece s cukrovím a teplým čajem u vánočního filmu nebo nové knihy? Je na čase vyskočit z gauče! Je tu poslední den roku a ten si zaslouží něco výjimečného. Kdy jindy byste měla zazářit než právě 31. prosince? Zapomeňte na své klasické líčení, odvažte se a nebojte vyzkoušet něco nového a výstřednějšího. Vybrali jsme pro Vás produkty, které Vám pomohou s dokonalým líčením, a vy si užijete skvělý a nezapomenutelný večer! 


 

PŘÍPRAVA PLETI JE ZÁKLAD

Pokud chcete na Silvestra zazářit, dejte si záležet od samého začátku příprav. Ráno si naneste svou oblíbenou pleťovou masku, kterou po náročných vánočních dnech Vaše pleť zcela jistě ocení. Vitamínovou bombu pleti dopřejete například s Garnier Skin Naturals Vitamin C, navíc svou pleť rozzáříte, hydratujete a dokonale připravíte na sváteční líčení. 

Před samotným líčením nikdy nezapomeňte svou pleť důkladně odlíčit a hydratovat pleťovým krémem, jinak Vám ani profesionální make-up nebude moci udělat dobrou službu. A protože máte před sebou dlouhou noc, a vy chcete být dokonalá až do jejího konce, začněte primerem, nebo-li podkladovou bází pod make-up. Abyste vypadala dokonale na fotkách a neleskla se, můžete zvolit zmatňující primer Maybelline Fit Me! Matte + Poreless, pokud však máte pleť spíše suchou, myslete především na hydrataci, třeba s Revolution Relove H2O Hydrate

OSLŇUJÍCÍ RTY S EXTRA LESKEM

Silvestrovská párty si žádá dvě věci. Dokonale nalíčené rty a skleničku šampaňského vždy po ruce. Máte zkušenost, že tato kombinace nefunguje? Nechcete všude zanechávat otisky své rtěnky? A to už vůbec nemluvíme o neplánovaných silvestrovských polibcích….?

Zapomeňte na své obavy. Důležité je vybrat si správný produkt. A protože už víme, že na přípravě záleží, začneme noční maskou na rty. Bambucké máslo, jobový olej a kyselina hyaluronová v Makeup Revolution London Lip Mask vaše rty hydratuje, vyživí a navíc úžasně voní. Hodit se vám bude i jako běžný balzám.

A teď už k barevným rtům! Skvělý výběr barev, oslnivý lesk a hlavně neskutečnou výdrž zajistí dvoufázová rtěnka a lesk na rty Dermacol 16H Lip Colour. S nadšením také můžeme doporučit rtěnku Max Factor Lipfinity Lip Colour, jejíž součástí je i podkladová báze, která přispěje nejen dlouhé výdrží, ale i tomu, že rty nebudou vysychat a rtěnka tak praskat. Ať už jsou vaše plány na silvestrovský večer jakékoliv, věřte, že s těmito produkty si můžete naplánovat cokoliv ;) 

TŘPYT V OČÍCH I KOLEM NICH

Třpytky, flitry a glitry slaví na Silvestra svátek! Nebojte se jich ani vy. Oční stíny s třpytky jsou letos trendy a pozdvihnou vaše líčení o level výš. Chcete-li mít jistotu, že splní svůj účel a vydrží celý večer tam, kde mají, začněte podkladem pod oční stíny. A pro aplikaci stínů s třpytkami zvolte i správný štětec, který vám pomůže dostat třpytky na správné místo a naopak zabrání tomu, aby nebyly tam, kde je rozhodně nechcete. Pak už stačí vybrat ten pravý odstín. My se například nemůžeme nabažit violet paletkou Gabriella Salvete Diamante

Můžete se vydat i druhou cestou a zvolit tekuté oční stíny.  Revolution Relove Eye Light Metallic Eyeshadow můžete použít samostatně, nebo v kombinaci s běžnými očními stíny a vybrat si můžete ze tří skvělých odstínů. 

ŘASY AŽ DO NEBE

Stále se jim bráníte? Je čas to vyzkoušet! Umělých řas se už dávno nemusíte obávat. Jejich aplikaci po chvilce tréninku hravě zvládnete a efekt, který s nimi vykouzlíte, prostě žádná řasenka nenahradí! 

Vybírat můžete mezi tradičními s lepidlem nebo magnetickými. Z té druhé kategorie doporučujeme třeba kazetu Ardell Magnetic 3D Faux Mink 858. Najdete v ní tekutý linkovač, kterým na očním víčku vykreslíte linku a poté k ní přiložíte vícevrstvé řasy. Mají nerovnoměrnou délku, aby působily přirozeně, a velmi měkká vlákna. Řasy můžete používat opakovaně. Pokud si chcete aplikaci ještě zjednodušit, hodit se vám bude pomůcka v podobě aplikátoru magnetických řas Ardell Magnetic Lash Applicator. 

Dáváte-li přednost klasice, velkou nabídku umělých řas nabízí i značka  Gabriella Salvete. V soupravě False Eyelashes najdete řasy vyrobené z  přírodního vlasu na průhledném pásku, na který nanesete v tenké vrstvě přiložené lepidlo. Pomocí pinzetou nebo prstu pak po chvilce můžete řasy aplikovat, od středu směrem ke krajům. Řasy se dobře odstraňují a také je můžete využít opakovaně. Celou práci zakončíte řasenkou, kterou zabarvíte přirozené řasy a celý efekt sjednotíte.

ROZJASNĚTE SE

A čím dodáte celému líčení finální zářivý look a glanc? Jasně, že rozjasňovačem! Vyčarujete s ním nejen výraznější lícní kosti, ale i zvětšíte rty, rozzáříte oči nebo upravíte lehké nedokonalosti ve tvaru nosu. Vybírat můžete z obrovské škály druhů, od pudrových přes krémové až po tekuté a gelové - v takovém případě hlavně nezapomeňte na to, že ho musíte nanést ještě před finálním zapudrováním. Jaké jsou naše oblíbené rozjasňovače? 

Rozhodně je to tento zapečený BOURJOIS Paris Le Petit Strober, který bude navíc díky zrcátku i štětečku velmi praktický do kabelky. Z tekutých jsme pro vás vybrali Max Factor Miracle Glow Pro Illuminator, jehož lehká struktura se krásně přizpůsobí vaší pleti.  A pokud máte rádi vše pro konturování pěkně pohromadě, sáhněte po dekorativní paletce Rimmel London Kate, ve které kromě rozjasňovače najdete i tvářenku a bronzer.

JAK ZŮSTAT DOKONALÁ PO CELÝ VEČER?

Skvělé líčení bychom měli, teď ještě jak docílit toho, aby vydrželo skvělé až do rána? Výdrži makeupu docílíte díky kvalitnímu fixátoru. Makeup Revolution London Sport Fix je přizpůsobený pro fyzickou zátěž a pocení. Nebojte, rozhodně vás nenutíme o Silvestru sportovat - ale víme, že takový intenzivní taneček nám dá také někdy zabrat :) Pokud vás trápí lesklá pleť a vy chcete docílit matného looku, pomůže vám k tomu fixátor Max Factor Lasting Performance

A co s sebou do kabelky? Kromě rtěnky a pudru pro rychlou opravu lehkých nedokonalostí to jsou rozhodně matující papírky Artdeco Oil Control Paper, které by s vámi měli jít na každou párty! Mějte je neustále po ruce a kdykoliv jednoduše zredukujte lesk pleti, přebytečný kožní maz nebo pot, aniž byste porušily váš pečlivý make-up. 


Ať už jsou vaše plány na poslední den v roce jakékoliv, nebojte se si ho užít naplno a vstoupit do nového roku plní radosti a energie! 
Těšíme se na vás v roce 2023!


 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.