Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Romantická, energická nebo svůdná? Vyberte pro ni ten nejlepší dárek

7.12.2022

Už jsou opět tady! 🎄 Pokud jste ještě nedokončili svůj seznam vánočních dárků, je nejvyšší čas na tom zapracovat. A že stále váháte? Hlavně žádný stres! Europarfémy jsou skvělé místo, kde najdete dárek pro každého a my vám s výběrem rádi pomůžeme. Ať už pod stromkem vaši blízcí najdou svou oblíbenou kosmetiku či vůni, a nebo se letos rozhodnete překvapit, zaručeně neuděláte chybu. Právě parfémy a kosmetika jsou nejoblíbenějšími dárky vůbec.

Oblíbené, ale rozhodně ne neosobní! Darovat parfém je velmi intimní záležitost. Dáváte tím druhému najevo, že znáte jeho osobnost a to, co má opravdu rád. Kosmetika zase poskytne darovanému péči, regeneraci a chvilku odpočinku -  vyjadřuje tak, že vám na něm skutečně záleží. A co to zkombinovat a darovat obojí v dárkové kazetě, která má vždy tak krásnou krabičku a často v ní najdete i nějaké překvapení navíc? Pro muže, pro které je cesta ke správnému parfému pro ženský protějšek stále kamenitá, tu máme několik základních typů osobností, od kterých se můžete při výběru odrazit:

ROMANTIČKA TĚLEM I DUŠÍ

Je vaše milovaná éterickou bytostí s duší romantika? Osobnost těchto žen je stejně jemná jako lilie, růže nebo třešňový květ, proto preferují jemné květinové a ovocné vůně. Pivoňkami a šeříkem ji zahrnete s Lanvin Éclat D´Arpege, růžemi v dokonalém spojení s ovocem zase s  Lancôme Idôle.  A spojení s čistou přírodou symbolizuje Chloé Chloé.

MLADISTVÁ A NEZÁVSILÁ

Vybíráte dárek pro ženu, která je mladá na těle i na duchu a nebojí se dobrodružství? Podtrhněte její temperament a chuť objevovat svěžími vůněmi, se kterými se rozhodně nebude nudit. Zabalte ji pod stromeček návykovou vůni HUGO BOSS BOSS Alive, svěží jablíčko DKNY DKNY Be Delicious, nebo citrusově-květinovou Boucheron Quatre.

SMYSLNÁ A VÁŠNIVÁ

Chcete vzbudit svým darem vášeň? Nechte ji utopit se v orientálních vůní plných koření, vanilky, mandlí nebo třeba kávy a čokolády. Chladným vás určitě nenechá díky Yves Saint Laurent Black Opium, její druhou a možná trochu skrývanou stránku v ní probudí Carolina Herrera Good Girl a pokud chcete, aby vám rozhodně řekla “ANO”, pak sáhněte po od legendární značky Giorgio Armani.

SPORTOVNÍ A AKTIVNÍ

Je stále v pohybu a sport je její největší vášní? Lehké vůně plné ovoce nebo takové, které po prvním přičichnutí připomenou svěžest moře, budou ideálním dárkem pro ni. U sportovních vůních nemůžeme opomenout Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Rose, sicilským citronem příjemně osvěženou Dolce&Gabbana Light Blue  a u milovnic běhu nemůžete volit jinak, než pro Davidoff Run Wild,

MILOVNICE KRÁSNÝCH VĚCÍ

Ženy prostě pěkné věci milují! Že na vzhledu nezáleží není úplně pravda, a už vůbec ne o Vánocích. Potěšte svou milou vůní, která ji okouzlí nejen skvělým složením, ale i luxusním a originálním flakonkem, který si ráda vystaví na své toaletce. O nadšení u stromečku rozhodně nepřijdete s nespoutanou Marc Jacobs Perfect , opravdový klenot darujete se sladkou Versace Bright Crystal a nebo ji zasypejte okvětními plátky s ESCADA Celebrate N.O.W.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.