Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Tip jak mít svůj oblíbený parfém stále u sebe

23.7.2021

Máme tady léto, krásné slunečné počasí a s ním spojené dovolené, různé výlety, letní párty, kam si s sebou určitě chcete vzít i svůj oblíbený parfém. Nebaví Vás ale nosit velké balení, které je zbytečně těžké a nikam se nevejde? Na druhou stanu je však cenově nejvýhodnější? Máme pro Vás skvělý tip, jak tuhle situaci vyřešit. Vyzkoušejte plnitelné flakóny, do kterých jednoduše svou oblíbenou vůni napumpujete nebo přestříkáte. Flakónky mají pouze 5 - 8 ml, díky malým rozměrům se tedy vejdou do každé kabelky nebo třeba i kapsy a vy se můžete svým oblíbeným parfémem vonět kdekoliv a kdykoliv.

 

Travalo Classic HD

je opravdu praktický flakónek, do kterého napumpujete obsah své oblíbené vůně a budete ji mít stále při sobě. Použití je velmi jednoduché a do minutky máte hotovo. Pouze odejmete rozprašovací čepičku své vůně a na hadičku, kterou tím odkryjete nasadíte Travalo a s ním pumpujte. Tak se prázdný flakon naplní.

Gabriella Salvete TOOLS Travel Perfume Atomizer

Tento plnitelný flakónek má objem 8 ml. Použití je také velmi jednoduché. Stačí odšroubovat černou pumpičku z flakónku Gabriella Salvete a nastříkat dovnitř svůj parfém a můžete vyrazit :)

 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.