Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Přivítejme jaro barvami

1.4.2021

Známá ikonická módní návrhářka Donna Karan založila značku DKNY již v roce 1989. Je inspirována životním stylem a energií New Yorku. Tato značka nechce ženy navlékat do romantických šatiček, pestrým barvám se však nevyhýbá. Většinu modelů DKNY spojuje městská elegance, střízlivost a dokonale promyšlený look. Pozadu nezůstávají ani parfémy DKNY. Jsou určené pro ženy, které na sebe strhávají veškerou pozornost jakoby mimochodem. Parfémy jsou oslnivé originální a hravé kompozice, vhodné pro moderní ženy. 

 

DKNY Be Delicious Fresh Blossom

Optimistická vůně z roku 2009 vás vtáhne do jarních dnů, kdy se probouzí příroda a vše kvete. A právě v tomto období vůně nejlépe vynikne. Květinově-ovocná vůně Fresh Blossom je považována za svěží vůni radosti a slunečních paprsků.

 

DKNY Be Delicious

Inspirací tohoto oblíbeného parfému se stal život v New Yorku. Jedná se o energickou, svěží a čistou vůni. Flakon připomínající jablko v sobě ukrývá květinové tóny mísící se s tóny ovocnými. Nechte se unést parfémovou vodou Be Delicous od DKNY, která ve vás probudí pocity svěžesti, sofistikovanosti a neodolatelné smyslnosti. 

 

DKNY Be Delicious Crystallized

Energická vůně, která vyzařuje svěžest a optimismus byla uvedena na trh v roce 2016. Směs šťavnatého ovoce a květin vytváří neodolatelný koktejl plný lahodných tónů. Ucítíte tóny exotického yuzu a grapefruitu, které se pozvolna mísí s vůní jemných květin. Jiskřivé tóny zeleného jablka dominují celé kompozici. Hřejivé tóny dřeva uzavírají složení. Vychutnejte si naplno každý den a buďte sama sebou. 

 

DKNY Be Desired

Vystihuje propojení mezi městským stylem a přírodou. Vydejte se na romantickou procházku do městských zahrad New Yorku. Dokonalé propojení moderních složek a jemných čistých ingrediencí vytváří vyváženou vůni, která vás uchvátí. Ucítíte tóny šťavnatého pomeranče, rybízu a grapefruitu. Čerstvé květy jasmínu a kasie se pozvolna mísí s vůní kašmírového a ambrového dřeva. Návyková vůně DKNY Be Desired vás pohltí svou přirozeností a čerstvými tóny.

 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.