Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Přitažlivost v láhvi - HUGO BOSS Hugo Reversed

31.7.2019
281075

Hugo Boss, kdo by neznal tuto veleúspěšnou německou značku zabývající se parfémy a módním průmyslem, která válcuje trh svými voňavými zbraněmi již od roku 1924. Jak už napovídá německý původ tohoto parfémového mága, kvalita a elegance jsou na prvním místě, takže i kdyby jste chtěli, kouzlu této značky neodoláte. Nespočet parfémů Hugo Boss otřáslo celosvětovým trhem, napomohla tomu také propagace v podobě známých tváří, které sympatizují s Hugo Bossem a hrdě nosí jeho esence. Jsou jimi například hojně obsazovaný herec Chris Hems a půvabná Gwyneth Paltrow.

Novinkou o které tu bude řeč je Hugo Boss Reversed, prezentuje ji jednoduchý, ale čistě a luxusně působící flakón, obsah v něm totiž mluví za vše. Pro jeho obecnou charakteristiku můžeme použít zařazení do hojně vyhledávaných dřevitě-aromatických parfémů. Celý parfém otevírá osvěžující bergamon, jež je kyselý, hořký, ale zároveň nese elegantě-pikantní aromatický prvek, podobně je tak i u karibského grapefruitu, jehož kouzlo spočívá v dokonalé rovnováze hořkosti a svěžesti slupky. Kulinářská rostlina rozmarýn vám polechtá smysly v samém srdci parfému a připraví vás na základ celé vůně a tím je vetiver. Původ této velmi populární esence najdete ve východní Asii a nese dřevitý závan s kouřovým stínem. Všechny tyto esenciální stopy vám během dne zaručí neustálou pozornost, pramenící z výjimečné a lahodně působící směsi výtažků, kterými tato novinka disponuje.

Ať už jako dar, či přímo pro vás, milovníky neotřelých, osobitých a přitažlivých parfémů, s Hugo Boss Reversed rozhodně nešlápnete vedle, ba naopak. Opět jsme se dočkali zdařilého překvapení, doporučujeme a závidíme všem, kteří budou moci trávit čas ve společnosti této podmanivé pánské vůně.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.