Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Den Matek - tipy na dárečky

9.5.2019
239762

Milujte a obdarujte ženy svého života, na svátek oslavující jejich důležitost a nepostradatelnost, protože matky tu pro nás budou vždy a svou bezpodmínečnou láskou nikdy nešetří, tak proč bychom my měli šetřit na nich?:) Představujeme vám proto pár zaručených tipů, jak těmto významným ženám vykouzlit úsměv na rtech.

Parfém:
1) Vsaďte na klasiku a darujte Calvin Klein Eternity. Květinová, lehká vůně s nádechem lesa je vhodná na každodenní nošení a potěší elegantní ženu, která ocení jemnost a čistotu. Tato okouzlující vůně je k dostání i ve výhodné dárkové kazetě.

2) Pro sebevědomou ženu, která si jde tvrdě za svým -  přijde vhod Chloe Nomade. Chypre- květinová vůně podpoří sny a touhy ženy, oplývající sebevědomým, stylem a šarmem. Vůně Nomade se otevírá citrusy, navazujícími na květinové srdce a končícími tajemným dřevem a pižmem.

3) Romantickým ženám se bude líbit parfémovaná voda  Hugo Boss Femme. Svěží, květinově-ovocná vůně je ideální do letního počasí. Optimistické poznámky vytvoří jiskřivou a veselou auru. Vaše maminka bude přímo zářit štěstím... a co je víc než šťastná žena?


Dárkové kosmetické sady:
 
1) Každá žena touží po dlouhých, hustých a sexy řasách, které zaujmou na první pohled. Chcete mamince splnit tajné přaní? To se vám povede s kosmetickou kazetou od Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks. Kazeta obsahuje prodlužující a objemovou řasenku, zajišťující provokativní pohled, kterého si všimne ne jeden muž. Pro dokonalé odlíčení byl přidán dvousložkový odličovač, jenž okamžitě odstraní veškeré líčení včetně voděodolné řasenky či gelové linky. Je vhodný i pro citlivé oči a nezanechává mastný film! A nakonec se žena může těšit i z oční péče, jenž zajistí hloubkovou hydrataci, regeneraci buněk a  vyhlazení vrásek kolem očí.
 

2) Chcete pořídit něco na pleť, tělo i  vlasy a nevíte si rady? Česká značka Renovality nabízí řešení v podobě dárkové kazety, kde zabijete tři mouchy jednou ranou. Sada obsahuje vzácný Arganový olej - využít se dá, jak na vysušenou-poškozenou pokožku či na omlazení pleti, nebo na suché a polámané vlasy. Meruňkový olej - má přímo léčivé účinky, hravě se popere s ekzémy, vyrážkami i popáleninami. Unavené pleti dodá potřebnou výživu a regeneraci. Navíc krásně voní. A do třetice nesmí chybět ženami velmi oblíbené Hyaluronové sérum! Má dokonalý anti-vráskový efekt, viditelně omlazuje a hydratuje pleť. Zajistí pleti pružnost, elasticitu a rozjasnění. Renovality je 100% přírodní a vy můžete dopřát mamince zasloužený luxus.

3) S otevřenou náručí přijme maminka i praktickou, krásnou a luxusní sadu od italské značky Collistar - Nero Sublime Black Precious Cream. Kazeta obsahuje 50 ml vzácného pleťového krému, mezi jehož vlastnosti patří: detoxikace, obnova ztracené elasticity, hydratace a zpevnění. Má silné protistárnoucí účinky a zanedlouho tak vaši maminku přivítáte s viditelně mladším vzhledem. V sadě najdete i pleťovou masku, která prohloubí sílu účinku krému a v neposlední řadě ženu nadchne přepychová kosmetická taštička značky Piquadro, pyšnící se noblesní zlatou barvou.
 

Navštivte jednu z našich poboček osobně a vyberte dárek přímo na místě, ochotné asistentky vám rády pomohou s výběrem.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.