Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Retro parfémy v novém kabátku

6.3.2019
163597

V pátek 8. 3. si připomeneme důležitost a nepostradatelnost žen naší společnosti, a při této příležitosti si zavzpomínáme na parfémy, které mají už něco za sebou, ale stále se řadí mezi nejprodávanější vůně. Odhalíme i jejich nové variace, které se hodí pro mladé či živočišné ženy. A kdo ví? Třeba vás budeme inspirovat k daru k MDŽ :-)

 

1) Chanel No.5 - Nejikoničtější parfém světa vtrhl na trh v roce 1921 a pyšnily se sním zejména zralé a sebevědomé ženy. Na tuto vůni nedala dopustit ani ikona krásy Marilyn Monroe, která byla zahalená tímto klenotem i během spánku.

Pudrově květinová vůně se otevírá aldehydy, neroli a bergamotem. V srdci najdeme okouzlující jasmín s konvalinkou a opojný základ uzavírá vetiver, ambra a sladká vanilka.

Chanel No.5: Synonymum luxusu, jedinečnosti a dominance.

Chanel No.5 L´Eau - Ke zrození této veselé krásky došlo v roce 2016 a byla převážně určena pro mladé ženy, aby i ony ochutnaly pocit výjimečnosti. Jedná se o svěží, citrusově - květinovou vůni. První tóny se hlásí přímo výbuchem citrusu a pomerančových kvítků. Zpovzdálí ucítíte spojení jasmínu a růže, které udělá vůni jemnou a ženu tak půvabnou. Při konečném závěru se můžete těšit na bílé pižmo s vanilkou - toto spojení milují zejména muži. Oblečte si Chanel No.5 L´Eau kdykoliv a kamkoliv.

Oba parfémy si zaslouží silnou a sebejistou ženu, která má úroveň a ví, co od života chce.

2) Lancome Tresor - Orientálně květinová vůně nás s otevřenou náručí přivítala v roce 1990 a ihned se stala miláčkem žen. Kdo ji vlastnil, tak ji střežil jako vzácný drahokam. Čerstvé květiny jasmínu a konvalinek, dřevité a především smyslné tóny a to vše, zahalené do pudrového obláčku. Kdo by ji nemiloval? S touto vůní se žena stane půvabnou královnou.

Lancome Tresor La Nuit - Podmanivá a sexy vůně se objevila v roce 2015 jako tajemný nápoj lásky. Žhavý gurmánský parfém si získá srdce ženy, která je moderní, smyslná a ráda provokuje. V samotné vůni můžete cítit – marakuju, sladkou hrušku, jemnou orchidej, křehkou pralinku, výraznou lékořici a nebo dokonce i kadidlo. Lancome Tresor La Nuit přinese atraktivní zážitek nejenom ženě.

3) Lanvin Arpege - Tento fascinující parfém vznikl v roce 1927. Jedná se o velmi výraznou, mýdlově pudrovou vůni, která nadchne dámy s velkým D. Při prvním přičichnutí ucítíte sílu aldehydu s bergamotem a neroli, avšak po chvilce se rozvinou květiny jasmínu, růže a kosatce, které navedou vůni na jemnost a eleganci. V závěru se dočkáte sladké vanilky a dřeva. Doporučujeme nechat tento parfém rozvonět, aby ukázal, jaké tajemství se v něm skrývá.

Lanvin Arpege se hodí pro vznešené ženy, které budou vědět, jak tento luxusní parfém nosit. Magická vůně vydrží vonět hodiny a hodiny.

Lanvin E´clat D´Arpege - Otevřel bránu štěstí a radosti v roce 2002. Jemná, svěží a rozhodně optimistická vůně si získá srdce snad každé ženy. Parfém překvapí lehkým pohlazením šeříků, uklidňujícího zeleného čaje a svěžího sicilského citronu. Základ vůně tvoří zase pivoňka, ambra a pižmo - jsou to ingredience, které dokonale podtrhnou ženskou krásu a její jemnost.

Pozor! Na Lanvin E´clat D´Arpege se snadno vytvoří závislost.

Zavzpomínali jste si? A byla některá vůně tou vaší oblíbenou? Na našich pobočkách máte možnost si tyto nestárnoucí královny vyzkoušet i zakoupit.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.