Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Ťuk, Ťuk! ♥ Valentýn čeká za dveřmi ♥

4.2.2019
233767

Svátek zamilovaných se pomalu, ale jistě blíží! Nevíte si rady, čím svou drahou polovičku obdarovat? Voňavý dárek potěší a zahřeje každé srdce. My vám přinášíme voňavé tipy, se kterými v tento výjimečný den rozhodně nešlápnete vedle.

Vůně pro ženy:

Giorgio Armani Sí Passione: Nic se nehodí víc na Valentýna tak, jako vášnivá vůně od Armani - Sí Passione.Vůně hraje symfonii s  ovocně-květinovými tóny. Hruška, černý rybíz, jasmín a růže - To jsou silné ingredience parfému, které ošálí pánskou mysl. Se sladkou vanilkou a provokativním  pepřem, se zase žena bude cítit svůdná. Rudá barva flakonku si dokonale notuje se samotnou vůní, která  přímo nabádá k políbení.

Darovat můžete rovnou srdce, které v sobě  ukrývá vůni orientu  - Přesně takovou možnost nabízí Diesel s parfémem Loverdose . Ve složení najdeme hvězdný anýz, přitažlivý jasmín a ojedinělou lékořici známou jako afrodisiakum. Žena vám s touto vůní rozhodně zamotá hlavu.

Chloe Nomade: Chyprově-květinová vůně zaujme něžné, romantické a sebevědomé ženy. V parfému vládne sladká mirabelka, okouzlující frézie a uklidňující mech. Nevinná a tak čistá vůně, se kterou se bude žena cítit neodolatelná.

Sázka na jistotu? Velice jemná a půvabná je růžová kráska od Guess 1981. Vůně se hodí jak do školy nebo kanceláře, tak i na posezení s kamarádkou. V parfému naleznete příjemně vonící, avšak vysoce omamné fialky. Jasmín a hřejivé dřevo obklopí ženu do sametového závoje, který zajistí pocit relaxace a pohody.  A co je víc, než spokojená žena? :-)

Vůně pro muže:

Giorgio Armani Code Pour Homme: Kořeněná a luxusní vůně pro moderního muže. Poznámky citronu, anýzu a tabáku udělají z muže opravdového gentlmana. Navíc se parfém pyšní poznámkou  kůže, která dokonale zafixuje vůni a zároveň posílí mužské ego. 

Lacoste Red: Pokud chcete svého milého  obdarovat svěží a vděčnou vůni, tak šáhněte po Lacoste Red, která je vhodná pro mladého i staršího muže. Parfém se otevírá éterickou tújí, smrkem a jasmínem. Tato kombinace působí nevtíravě, naopak ženy ji hodnotí na mužích jako velmi atraktivní a přitažlivou.

Nevíte si stále rady? Navštivte naše pobočky, kde vám asistentky rády poradí.

Přejeme hezky provoněného Valentýna ♥

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.