Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Nový rok,nové možnosti

9.1.2019
?id=184519.jpg

Je tu nový rok a s ním přichází i nová předsevzetí. Rozhodli jste se i vy zařadit do svého programu více pohybových aktivit? Tak si nezapomeňte pořídit i sportovní vůni, která vás nabije energií a zdolá s vámi i ty nejtěžší překážky.

Pro ženy:

KENZO L´Eau Kenzo Pour Femme – Fitness

Velice lehké a čisté esence nese L´Eau Kenzo Pour Femme, hodící se perfektně do husté atmosféry, jenž obklopuje fitness prostory, atmosféry plné odhodlání a cílevědomosti. Buďte jedna duše a jedno tělo s povzbuzujícím koučem, který voní po mátě šeříku, šťavnaté broskvi a neodolatelné cedrové vanilce. Cítíte to? To je návyková vůně úspěšné ženy, dosahující svých stále se posouvajících cílů.

Calvin Klein CK2 – Jóga

Jóga je známá svou schopností dobýt unavenému tělu energii a navrátit harmonický klid. Nejlepší vůní , která vás na této cestě bude provázet je právě CK2 od Calvina Kleina. Pronikněte do světa, kde neexistují problémy ani starosti a naučte se vnímat pouze svou mysl a tělo. Vzrušující tóny tangerinky, fialky a hrušky napomůžou k dosáhnutí psychické pohody a sestava ve složení růže a pivoňky zas provoní pohyby vedoucí k tomu správnému uvolnění. Odcházet jako znovuzrozená budete spolu s kadidlem a opojným santalovým dřevem.

Burberry Sport For Woman – Tanec

Přihlásili jste se na lekce tance? Taneční krok s vámi udrží osvěžující vůně Burberry Sport. Dynamické složení z mandarinky, pomeranče, magnolie a soli ve Vás probudí šelmu. Budete divoce svobodná a vaše pohyby nezůstanou bez povšimnutí. S úsměvem protančíte celé hodiny.

Jil Sander Sport Water - Spinning

Nejúčinnější cardio? Jedině spinning! Podělte se o parádní jízdu s vůní  Jil Sander Sport Water. Začátek vůně se otevírá citrusovou yuzou a zelenými lístky, které vám zajistí příval energie.V srdci parfému najdete elegantní růži, dominantní jasmín a jemný čaj.O celkovou fixaci a dechberoucí závěr se zase postará ambra s dřevitými tóny. Vaše tělo jede na 110%, užíváte si nekončící jízdu a celou dobu vám dělá společníka svěží Jil Sander Sport Water.

Pro muže:

Lacoste Essential – Golf

Znak zeleného krokodýla už neodmyslitelně patří k Lacoste a mnoho lidí si tuto značku spojí i s golfem, na který se kromě polo triček od této značky výborně hodí vynést právě vůni Lacoste Essential. Tato energická vůně v sobě ukrývá citrusy, květinové tóny a lehce nahořklý bergamot navazující na hořkou a zároveň sametovou esenci černého rybízu. V srdci se skrývá černý pepř a nesmí chybět smyslná růže. V základu se mísí pačuli a jemné santalové dřevo. Takže na golf jedině se zeleným krokodýlem a míčky v jamce máte zaručené.

Jimmy Choo Jimmy Choo Man Ice- Posilovna

Balíte se do posilovny? V tašce vám nesmí chybět vůně od Jimmy Choo Man Ice! Nejen, že budete odcházet s úžasným pocitem, pramenícím z toho, že jste udělali něco dobrého pro své tělo, ale také budete zahaleni do dřevitě-aromatické esence, která na vás vydrží i po osvěžující sprše, po náročném tréninku. Man Ice představuje kombinaci bergamotu, citronu a mandarinko-pomerančového aroma, přecházející do silně dřevitého vetiveru a cedru.Vůni uzavírá sametově-jemný ambroxan a nepostradatelné pižmo.

Puma Aqua Man – Florbal

Aromaticko-ovocná, příjemná a lehká, taková je toaletní voda Aqua Man od značky Puma. Přesně takovou vůni s sebou můžete vzít na tak akční sport, jako je právě florbal, kde by vás jakkoliv těžší vůně mohla rušit. Růžový grapefruit, zázvor a pepř v základu, v srdci bije rajčatový list, šťavnatý meloun a sladce opojný brambořík. Třešničkou na dortu je u této vůně santalové dřevo a zemitý dubový mech.  Všechny tyto esence vás podpoří ve výkonu a zaručí zážitek nejen sportovní, ale i čichový.

Calvin Klein Eternity Aqua – Box

Chystáte se na box? Odreagovat se a vzpružit své smysly a reflexy? Tím nejlepším společníkem vám bude Eternity Aqua od Calvina Kleina. Tato dřevitě-vodní vůně s sebou nese tóny citrusů, okurky a čistého lotosu, dále se rozvíjí uklidňující levandule spolu se švestkou a dřevem, toaletní vodu uzavírá pižmo, jenž dodává jemnost a smyslnou přitažlivost. Tato vůně vás nebude při sportu nijak obtěžovat, ba naopak přináší osvěžení, které zpříjemní každý pohyb.

Sportovní vůně vám zaručí - pocit svěžesti, udrží motivaci a posune vaše fyzické hranice.

Která bude ta vaše?

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.