Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Vánoční tipy

10.12.2018
258576

Štědrý den se nekompromisně blíží a Vy nevíte čím potěšit své blízké pod vánočním stromečkem? Máme pro Vás pár zaručených tipů, které nesmí chybět na žádném seznamu darů pro něžné pohlaví.

Lancome La Vie Est Belle

Vyzkoušejte, jestli Váš život bude krásný, jako francouzský název dámského parfému od Lancômu.

Tato vůně, na níž se podíleli jedni z nejlepších parfémových velikánů Francie, oslavuje život, jeho radosti a potěšení, lásku, štěstí a krásu, také proto je její tváří Julia Roberts, která si francouzský klenot oblíbila.

Jako první Vám smysly pohladí skvěle se doplňující dvojice rybízu a šťavnaté hrušky, poté přijde na řadu nasládlý kosatec, který uvítá výrazný a jásavý jasmín a lahodné květy pomerančovníku, celou symfonii uzavírá zajímavá tonka fazolí, vášnivá vanilka, pralinky a nezaměnitelné kořeněné pačuli.

Sebevědomá žena, která si jde za svými sny a dokáže se prosadit, pokud chcete vonět, přesně tak, jak se cítíte, je právě La Vie Est Belle to pravé pro podtrhnutí Vaší osobnosti.

Calvin Klein Euphoria

Sexy a tajemná, taková je vůně orientální Eurphorie, jejíž obsah, ale i flakon je inspirován rozkvetlou černou orchidejí. Celkový dojem z parfému vyzařuje teplo a optimismus a rozhodně vám zaručí, že kolem Vás muži neprojdou bez povšimnutí.

Hlava parfému obsahuje rafinované granátové jablko, později přecházející do růžového lotosového závanu, jenž naváže na rozkvétající černou orchidej, v závěru se rozvoní ambra, která dodává parfému pudrový podtón a ve spolupráci s pižmem a hravou fialkou zařídí dlouhotrvající dřevitě - orientální stopu.

Euphoria, jak už její název napovídá je vůně plná radosti a štěstí, jejímž použitím dáte volnost vodopádu exotického ovoce a dovádivých květin, kdo by nechtěl v této společnosti strávit celý den, či noc? :)

Chloé Chloé

Jedinečnou vlajkovou lodí značky Chloé je právě parfém Chloé Chloé, klasická, biť stále moderní a oblíbená. Poprvé byl tento parfém vydán v roce 1975, v roce 2008 byla uvedena vylepšená verze řady Chloé návrhářským domem Lagerfeld. Bezstarostná, romantická, ale zároveň vášnivá a ctižádostivá, to vyznačuje ženu, nosící tuto kombinaci esencí.

Jasmín spolu s květy lonicery jsou nejvýraznější prvky parfému, něžné a dechberoucí květinové tóny, se protančí až k pivoňce, sladkokyselému liči a v neposlední řadě frézii. Dále se představí vznešená růže a spanilá lilie, která přichází v doprovodu velmi silně a sladce vonících listů magnólie. Základ tvoří podmanivá cedrová kůra a šedá ambra.

Luxusní parfém vhodný pro každou ženu, která navenek působí něžně, ale umí sebevědomě prosadit svou, stejně jako Chloé Chloé, kombinující nejen směs různých jemných květin, ale také sílu a odhodlání. Recept na neodolatelnost už máte, jakpak s ním naložíte?

Chanel Chance

Tato vůně ikonické značky Chanel byla inspirována prchavostí příležitosti, nedotknutelností a jedinečnou vzácností momentu. Objeví se, když to nejméně čekáte a je jen na Vás jestli se jí chopíte, jestliže ano, vše je možné.

Jemná květinově-svůdná kompozice vůně Chanel Chance Vás překvapí svou proměnlivostí a nápaditost z ní přímo vyzařuje. Eleganci a romantický závoj dodává červený pepř ve spolupráci s čistým jasmínem a nepředvídatelnou orientální pačuli. Bílý mošus tvoří smyslné tóny, jenž probouzejí a stimulují smysly a dávají průchod hřejivé auře krémové vanilky.

Stále se měnící a nepředvídatelná Chanel Chance Vás ovine do vzrušujícího závoje štěstí a jedinečnosti. Pak už Vám bude připadat každý den jako výjimečná příležitost jak se s vervou chopit každé šance, kterou vám život přichystá.

Karl Lagerfeld For Her

Příjemná, svěží, neotřelá a osobitá, to jsou slova, která charakterizují parfém Karl Lagerfeld For Her. Vůně slavného módního návrháře si rychle našla své příznivce díky své jedinečnosti, výběru kvalitních surovin a odvahou jít s extravagancí až do krajností.

Vůni uvedou tóny sladké broskve a svěžího citronu, dále mísící se s opojně měkkou vůní frangipani, následuje magnolie - svěží, květinová, se spirituálním podtónem. O romantickou vlnu se postará růže. Nakonec vše provoní jantar dodávající teplý, pudrový podtón a parfém podtrhne pižmo společně s hřejivými tóny dřeva.

Buďte odvážná a vystupte ze své komfortní zóny, s touto originální a cenově velmi dostupnou vůní, může být každá z Vás hvězdou za jakékoliv příležitosti.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.