Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Radostná Lancome La Vie Est Belle L´Eclat

13.9.2018
248150

Parfém od Lancome La vie Est Belle patří mezi nejžádanější vůně. Kdo ji alespoň nevyzkoušel, jakoby nebyl. Nyní Lancome přišel s odlehčenou variací a rodina La Vie  se rozrostla o nový kousek, toaletní vodu s názvem La Vie Est Belle L´Eclat. Pokud pro Vás byla klasická La Vie příliš intenzivní nebo patříte mezi milovnice vůní od Lancome, tak zbystřete! La vie Est Belle L´Eclat budete chtít vlastnit při prvním přičichnutí.

Bergamot, grep, mandarinka a to vše posypané pepřem. První poznámky jsou jiskřivé, jako hvězdy na noční obloze. Každý si Vás všimne a nespustí z Vás oči. Vaše mysl se ocitá v extázi štěstí a cítíte se jako znovuzrozená. Ovocný začátek vystřídají květiny jasmínu s oslnivou tureckou růží a bílé květy z pomerančovníku. Záříte optimistickou náladou, kterou předáváte na druhé. Vůni uzavírá pižmo s pačuli a kosatec. Všechny poznámky tvoří jedinečný orchestr, který padne do oka výjimečným ženám.

Elegantní lahev z broušeného skla a lesknoucí se stříbrno - meruňkové  lístečky kolem hrdla uspokojí i toho nejnáročnějšího. Nádech korálové kapaliny působí optimisticky a přidává na něžnějším dojmu.

V naší nabídce najdete také intenzivnější verzi vůně -  La Vie Est Belle L´Eclat parfemovanou vodu, která vyšla v roce 2017.

Tančit, smát se a rozdávat radost - s Lancome La Vie Est Belle L´Eclat to jinak nepůjde.

Složení vůně:

Hlava:
bergamot, grapefruit, mandarinka, růžový pepř, čaj

Srdce:
jasmín, květ pomerančovníku, turecká růže, neroli

Základ:
iris, pačuli, pižmo, ambroxan

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.