Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Přivítej jaro s vůní Parlez-Moi d´Amour

21.3.2018
?id=42057.jpg

John Galliano je vynikající modní návrhář, který navrhuje zejména extravagantní šaty s historickými motivy. V roce 2008 vyšla jeho první vůně pro ženy - John Galliano for Women, která se stala velmi populární, ovšem absolutní hit se stal o  dva roky později, kdy byla  uvedena na trh nová vůně s názvem - Parlez-Moi d´Amour. Tento parfém dodnes patří mezi nejpopulárnější a nejznámější od Johna Galliana.

Jakou jinou vůní byste mohla přivítat jaro než květinově-ovocnou? Právě taková je Parlez-Moi d´Amour, která byla pojmenovaná po  písni od Edith Piaf „Mluv se mnou o lásce“.

Parfém Parlez-Moi d´Amour ve Vás vyvolá pocity optimismu, nevinnosti a lásky. Zavřete oči a ponořte se do sladkých plodů borůvek, které se prolínají s hřejivým zázvorem a decentně citrusovým bergamotem. Z nenadání se objeví květinové opojení v podobě elegantní růže a rozkošného jasmínu. Cítíte se plná radosti a elánu. V nejlepší fázi se přihlásí cypřiš s pačuli a intenzivní pižmo. Všechny ingredienci Vás dostanou do vzpomínek, kdy Vám bylo sladkých sedmnáct a poprvé jste se zamilovala.

Flakonek parfému vypadá jako milostný dopis a dokonale si tak notuje se samotnou vůní.

Prožijte jarní románek s vůní  Parlez-Moi d´Amour a nikdo na Vás nezapomene.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.