Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Tipy k MDŽ

1.3.2018
?id=206939.jpg

Mezinárodní den žen se pravidelně slaví 8. března a ač se někomu může zdát, že je svátek zapomenutý, tak opak je pravdou. Čím dál tím více mužů, ale i žen chce potěšit tento den něžné pohlaví – Ať už se jedná o přítelkyni, sestru, kolegyni či maminku.

Květina či bonboniera je klasika, která jistě potěší, ale co zvolit něco originálního? Něco, co žena využije s radostí?

Podívejte se na naše tipy, které vykouzlí úsměv nejen 8. března, ale i další dny.

Parfémy :

1) Ukažte ženě jak je pro Vás výjimečná a tentokrát místo květin zvolte květinovou vůni Chanel Chance Eau Tendre, která obklopí ženu do závoje irisu, jasmínu a hyacintu. Optimistická, svůdná vůně potěší moderní ženu. Pokud si netroufnete na parfém, tak tuto vůni máme i v podobě sprchového gelu či tělového mléka. Originální a praktický.

 

2) „Za málo peněz hodně muziky.“ Tak by se dalo mluvit o dárkové kazetě Guess 1981. V balení najdete parfém do kabelky, tělové hydratační mléko a tělový závoj, který je vhodný i jako vůně do vlasů. Nyní potěší i akční cena! Parfém je lehce sladký, smyslný a moderní. S vůní se žena ponoří do jemných fialek a jasmínu. Šmrnc parfému dodá šťavnatá hruška se santalovým dřevem. Dárková kazeta Guess 1981 jistě potěší každou ženu.

 

3) Která žena by neměla ráda čokoládu? Legendární Thierry Mugler Angel nabízí přímo cukrářské přísady jako je čokoláda, vanilka, karamelky, ale třeba i cukrová vata, to vše je navíc zalité ohřátým medem. Gurmánská a hřejivá vůně osloví silné ženy, které milují sladké a rády zkouší nové věci. Vybírat si můžete jak z parfému, tak třeba i z vlasové mlhy. POZOR! - Obdarovaná bude vyloženě k nakousnutí :-)

 

4) Nestárnoucí a velmi vděčná vůně od Calvina Kleina Euphoria. Orientální, svádivá, elegantní a velmi návyková vůně, se kterou budou ženy prožívat dny naplno a s radostí. Euphoria v sobě skrývá tajuplné složení, které se pyšní černou orchidejí, asijskou magnolií, černou fialkovou a smetanovým tónem - Tomu nelze odolat.

 

5) Pokud chcete darovat raději svěží parfém mrkněte na Lanvin Éclat D´Arpege. Svěží, čistá a radostná vůně, která vyvolá pocit štěstí. Ve vůni se objevují například jemný šeřík, svěží sicilský citron, uklidňující zelený čaj a atraktivní pižmo. V naší nabídce najdete Lanvin Eclat i v dárkové kazetě. Díky sprchovému gelu s kombinací tělového mléka se vůně parfému maximálně prohloubí.

 

6) Nakonec jsme nemohli dát nic jiného než květinově pudrovou vůni Chloe Chloe. Jedná se o velmi elegantní a ženskou vůni. Parfém se bude hodit pro ženy, které mají půvabný styl, mají smysl pro módu a jsou společensky založené. Vůně v sobě nese aromatické konvalinky a frézie, elegantní růže, ale taky velmi smyslné cedrové dřevo. Chloe Chloe - Vůně, kterou si žena zaslouží.

 

Kosmetika:

Sada Special Active Moisture od italské značky Collistar:
V sadě najdete
prvotřídní kosmetiku jako je hydratační krém, který je vhodný pro normální až suchou pokožku. Pleť bude hebká, hydratovaná a vyživená, navíc krém na pleti vytvoří ochranný film proti škodlivým vnějším vlivům. Dále odličovací přípravek, který jemně, ale účinně odlíčí make up, řasenku i rtěnku. Pokožka bude čistá a svěží. A nakonec se sada pyšní luxusní kabelkou od italské značky Piquardo, která se dá využít i jako psaníčko. Kabelka je elegantní a nadčasová. Řekněte,která žena by za sadu od Collistar nebyla vděčná?

 

Noční omlazující krém L'Oréal Revitalift Laser Renew:
Laser Renew byl inspirován laserovým zákrokem, ke kterému se může žena s pomocí krému přiblížit. Krém obsahuje molekulu ProXylane, která v
iditelně obnovuje pevnost pleti, redukuje mimické vrásky a posiluje buňky. Pro okamžité vyplnění vrásek byla navíc přidána fragmentovaná kyselina hyaluronová. Krém na vrásky od L'Oréal Revitalift potěší zejména věkovou kategorii 40+.

 

Sprchový gel DKNY Women Energizing 2011 od americké modní návrhářky Donna Karan. Sprchový gel má neuvěřitelný obsah 450 ml a žena si tak bude moci užívat dlouhé a nekončící provoněné večery. Jedná se o velice svěží vůni, kde ucítí čerstvě posekanou mokrou trávu, březové listy a nedozrálá jablka. Ideální vůně pro dokonalé uvolnění svalů a mysli po náročném dni.

 

Projevte i Vy ženám úctu a lásku, kterou si zaslouží.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.