Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Zpátky k šatům s Black Perfecto od Guerlain

15.2.2018
?id=221486.jpg

Kdo by neznal vůně od Guerlain? Každému se jistě vybaví parfémy s legendárním masitým flakonkem s kresbou elegantních černých šatů. A novinka Black Perfecto? Černé šaty byly rozhodně inspirací, ale tentokrát v odvážnějším stylu.

Guerlain se nechal inspirovat dnešními dívkami, které mají moderní styl v kombinaci slušivých černých šatů s koženou „biker“ bundou. Ukazují nám, že ženy jsou elegantní a něžná stvoření, ale zároveň dokážou být silné, nezávislé a sexy.

Tvar flakonku zůstal stejný z kolekce „černých šatů“, ale tentokrát se nebude pyšnit průsvitnou lahví. Novinka Black Perfecto je hrdá na svou uhelně černou barvu, která obklopuje celý flakon až po uzávěr ve tvaru srdce. Uprostřed lahve se místo černých šatů objevuje kožená etiketa v kruhovém tvaru. Kolem hrdla lahve zaujmou rockové hroty.

Vůně se otevírá přímou náloží sladkých třešní, které jsou i velmi dominantní poznámkou v celém parfému. Dále ucítíte mandle s hořkým čajem. Vskutku ojedinělá kombinace. V srdci parfému se otevírá něžná růže s lékořicí. Závěr je obdivuhodný - decentně vykukují tonkové boby s pačuli a celý šmrnc parfému dodá kůže a černé pižmo.

Všechny poznámky vůně spojují příběh, kde si budete připadat jako mladá dívka, která se v noci potají plíží na rockový koncert. Sladká, něžná, odvážná a sexy – Black Perfecto Guerlain.

Složení vůně:

Hlava:
třešeň, mandle, černý čaj

Srdce:
růže, lékořice

Základ:
pačuli, tonka, kůže,černé pižmo

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.