Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Hurá na ples s večerní vůní

17.1.2018
?id=129364.jpg

Jak už bývá zvykem, po odchodu Tří králů nastává ta pravá plesová sezóna. Podpatky, lesknoucí se psaníčko, elegantní šaty a dokonalý make up – to vše je pro plesovou sezónu nutností. Víte však jaký parfém právě v tento noblesní okamžik použít? Máme pro Vás pár tipů vůní, se kterými nešlápnete vedle. A kdo ví, třeba se i díky vůni stanete královnou večera.

1. Protančete střevíčky se střevíčkem od Caroliny Herrery. Jako první tip jsme nemohli navrhnout nic jiného než extravagantní a luxusní vůni Good Girl. Něžné princezny odpustí, teď budou na řadě ženy, které jsou odvážné, provokativní, sexy a přesto mají úroveň. Rudé dlouhé šaty až na zem s hlubokým výstřihem, drdol, rudá rtěnka.. Vidíte se tady? Rozhodně zvolte orientálně květinovou vůni Good Girl, která dokonale podtrhne Vaši osobnost. V parfému je dominantní květinová vůně jasmínu, ale vpovzdálí cítíte povzbuzující vůni kávy a mandlí. Po chvíli střídá jasmín něžná tuberóza poprášená kakaem a tonkou. Dech beroucí parfém je stvořen pro výjimečné ženy, které vědí jak tuto vůni nosit. Extravagantní vzhled flakonku vypadající jako dámská lodička na vysokém podpatku je jen už jakýsi bonus na závěr.

2. Antická bohyně s Olympea Intense od Paco Rabanne. Dlouhé šaty v barvě moka a lehký shimmer. Horní část šatů včetně dlouhých rukávů je tvořena z romantické krajky, v pase navazuje jemně nabíraná část s rozparkem. Decentní líčení s bronzerem. Budete Bohyně s velkým B a právě pro Vás je ideální volbou Olympea Intense. Vůně se otevírá přímo výbuchem pepře s nádechem pomerančového květu, který parfém po celou dobu zdobí.  Následuje slaná vanilka, a i když to zní velmi zvláštně, tak spojením obou poznámek vzniká okouzlující, hřejivá aura vedoucí až k erotismu. Celou vůni fixuje ambra. Díky této vůni si Vás každý všimne a udělá pro Vás cokoli.

3. Vůně pro moderní princezny nemůže být nic jiného než Modern Princess od Lanvina. Není snad ženy, která by se nechtěla stát alespoň na jeden večer okouzlující princeznou. Oblékla jste si světlé růžové, nabírané korzetové šaty na šněrování. Sem tam se na nich blýskne kamínek a Vy se už chystáte vstoupit v celé kráse do sálu, ale ještě předtím, než se otevřou dveře, stříknete si na zápěstí a krk parfém Lanvin Modern Princess, který dokonale prohloubí Vaši osobnost. Dveře se pomalu otevírají, tak jako Vaše vůně. Cítíte jemné jablíčko s rybízem – tato kombinace tvoří nevinnost, kterou muži tak milují. Nikdo z Vás nespouští oči. Vůně začíná vytahovat své další trumfy ve složení orchideje, frézie a jasmínu, které dodají sebevědomí a ženskost. Jakýkoliv muž v sále chce s Vámi ne jeden tanec. Konečný závěr vůně se pyšní vanilkou a bílým dřevem, čímž se vůně stává přitažlivá a neodolatelná. Ocitáte se uprostřed sálu se svým vyvoleným - Lanvin Modren Princess.

4. Pokud si zrovna nepotrpíte na šaty, tak jste se jistě rozhodla pro elegantní černý overal, jenž tvoří krajkové rukávy a v pase se leskne zlatý pásek, který dokonale ladí s lodičkami. Pro tuto nevšední variantu chce zvolit unikátní vůni jako je například Decadence od Marca Jacobse, která vyrazí všem dech. Flakon vůně vypadá jako luxusní kabelka ve smaragdově zelené barvě se zlatým řetízkem a černým módním střapcem. Samotná vůně je gurmánská, orientální, kořeněná a jednoznačně provokativní, svůdná a tajemná. Parfém se otevírá v podání švestky posypané pikantním šafránem, které dohromady tvoří sladké duo. V srdci parfému najdete náruč okouzlujících květin jako je orris, jasmín a luxusní tóny bulharské růže. V závěru nesmí chybět bohaté množství ambry, výrazný vetiver a papyrus tvořící tajemnost a eleganci. Parfém Marc Jacobs Decadence je stvořen pro jedinečné, originální ženy.

5. Elegantní upnuté a přesto pohodlné koktejlové šaty jsou a stále budou in. Pokud zvolíte klasiku, se kterou se nic nezkazí, tak ideální parfém bude Chanel Coco, který je na trhu už od roku 1984 a díky svému jedinečnému složení si drží stále přední příčky. Svěží orientální parfém na Vás dokonale vynikne a každý, kdo kolem Vás projde, bude cítit příjemné, hebké pohlazení. Vůně se otevírá ovocnou vůní květu pomerančovníku s mandarinkou a s lehkým nádechem jasmínu. V srdci se odhaluje květinové opojení turecké růže s ylang-ylang a v závěru parfému nemůže být nic originálnějšího než je somálský opoponax, afrodiziakální pačuli a euforické fazole tonka. Chanel Coco je pro silné, elegantní dámy.

Nenašla jste se? Nevadí! Vedle určitě nešlápnete s vášnivou vůní od Calvina Kleina - Eternity Intense. Začínající výbuch vodních tónu se mísí s citrusovými plody, které nabudí mysl do vzrušení. Hlava parfému jde pomalu do pozadí a přichází na řadu opojné tóny květin irisu, osmanthu a svůdné růže. V základu se pyšní prohřáté santalové dřevo se sladkou dominantní vanilkou. Obě esence tvoří skvělý tým, se kterým nebude o touhu a vášeň nouze.

 

„Parfém je sice neviditelný, ale nezbytný a nenahraditelný módní doplněk. Avizuje, že žena přichází, a připomíná ji, když už odešla.“ (Coco Chanel)

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.