Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Zázrak v podobě šamponů s vzácnými oleji

30.8.2017
?id=73631.jpg

Léto je pro většinu z nás nejkrásnější období v roce, ale i tolik obdivované sluníčko, mořská a chlorovaná voda a písek je velkým strašákem pro naše vlasy. A kdy jindy, než právě na konci letních měsíců se zaměřit na vlasovou kosmetiku, která nám vrátí zpět zdravě vypadající hřívu? Šampony se vzácnými oleji je ta pravá volba a my pro Vás máme pár tipů.

Redken Diamon Oil - Luxusní šampon, který během chvilky promění Vaše vlasy ve zdravé a diamantově krásné. Šampon vytvoří hojnou pěnu, která ihned čistí a zároveň rychle proniká do vlasové pokožky. Díky speciálním olejům zažijí vlasy slast. Složení šamponu je obohaceno o tři vzácné oleje. Lněný olej se postará o poškozená místa v pokožce hlavy. Vlasové cibulky zklidní a vyživí. Druhý olej je meruňkový a jeho úkolem je rychlý průnik do vlasového vlákna, kde vlasy stabilizuje a dodá jim hydrataci jak zevnitř, tak i zvenčí. Nakonec přichází koriandrový olej, který se postará o uzavření vlasového vlákna a tím jsou vlasy uhlazené, lesklé a bez roztřepených konečků. Řada Diamond Oil od značky Redken vlastní i kondicionér a olejíček. S pomocí všech těchto produktů získají Vaše vlasy nejen intenzivnější uzdravení, ale budou se pyšnit i diamantovým vzhledem. Vůně všech produktů je velice jemná, tak jistě potěší i ty, kteří nemají zrovna v oblibě parfemované produkty. Tuto řadu doporučíme zejména všem, co trápí extrémně suché vlasy bez hydratace a lesku.

Dalším produktem je hloubkově vyživující šampon od značky XPEL z řady Argan Oil. Jak už samotná řada napovídá, tak ve složení najdeme vysoce vyživující arganový olej, který dodá vlasům jak potřebnou výživu, tak i lesk. Další pomocníci jsou také vitamín E a esenciální mastné kyseliny, které chrání před ztrátou vlhkosti a regenerují vlasové vlákno. V řadě Argan Oil můžete zakoupit i další produkty: kondicionér, masky, olej na konečky, výživné sérum a ochranný sprej pro tepelnou úpravu vlasů. Řadu Argan oil ocení jistě ženy, které mají pocit vysušených a mdlých vlasů.

Jako třetí doporučujeme známou a profesionální značku L´oreal a řadu Mythic Oil - Vhodný pro všechny typy vlasů. Budete se těšit ze sametově jemných, hustých a lesklých vlasů. Šampon velice šetrně a účinně myje jak vlasy, tak i vlasovou pokožku a díky extraktu z vonkokvětky  má velice příjemnou vůni. Obsah balení je bez parabenů a je především obohaceno o zázvorový olej. Ten povzbuzuje vlasové kořínky, a tak se tenké vlasy promění na pevné a husté. Dále ve složení najdeme avokádový, arganový, mandlový a jojobový olej, který má za úkol hydrataci a regeneraci. Pro lesk a pružnost byl přidán saflorový olej s olejem z jader hroznů. Řada Mythic Oil nabízí i další luxusní produkty – kondicionér a maska jsou samozřejmostí, ale můžete vyzkoušet i třpytivý olejíček –vhodný jak do vlasů tak i na celé tělo.

Dále bychom Vám chtěli představit značku Schwarzkopf, řadu BC Bonacure Oil Miracle. Ideální pro všechny typy vlasů, dokonce i pro extra husté. Jemná textura šamponu bude hýčkat Vaše vlasy bez zatížení. Arganový olej pronikne do struktury pokožky hlavy a dodá jí i vlasům potřebnou výživu. Šampon obsahuje jemné třpytivé částečky, které dodají jedinečný lesk. Pro větší pocit luxusu doporučujeme zakoupit i kondicionér, masku a olejíček. Díky všem pomocníkům získáte zdravé a lesklé vlasy.

U posledního tipu jsme se nechali inspirovat přímo ze slunného Španělska, kde se ženy pyšní krásnými, pevnými, hustými a lesklými vlasy. Je to díky značce Orofluido? Právě ze slunného Španělska tato značka pochází. Orofluido Elixír je vhodný pro přírodní, ale i barvené vlasy. Složení obsahuje tři vzácné oleje jako je arganový – dodá vlasům hydrataci a sílu. Lněný – postará se o uzavření struktury vlasů a přinese neuvěřitelný lesk. Dvojici nakonec doplní olej ze šáchoru jedlého - ten chrání vlasy před vnějšími vlivy. V řadě nalezneme masku, kondicionér a i jedinečný olej. Doporučujeme používat celou sadu, kdy se produkty vzájemně doplňují a vytvoří tak ,,jedinečný tým“, který pečuje o vlasy namáhané nejen sluncem. Orofluido Elixír přináší i orientální vůni vanilky a santalového dřeva.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.