Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

První pomoc pro suché vlasy

11.8.2017
?id=158864.jpg

Trápí Vás suché vlasy nebo roztřepené konečky? Rádi si je foukáte, žehlíte či kulmujete? Nebo jste se vrátili z dovolené a vlasy máte ze sluníčka vysušené a bez života? Máme pro Vás tip, jak získat zdravé a krásné vlasy zpět. Vyzkoušejte některý ze speciálních olejíčků. Zde jsme pro Vás vybrali tyto tři.

 

Úžasnou novinkou od značky Kallos se stal olejíček na vlasy Kallos Lab 35 Indulging Nourishing Hair Oil. Tento malý zázrak udělá jistě radost ženám, které mají suché a roztřepené vlasy a chtějí ušetřit i nějaké ty korunky díky nižší ceně.

Obsah balení je sice malé, ale i pár kapek naprosto postačí, aby vlasy vypadaly opět zdravě a krásně. Tento olejíček v sobě navíc skrývá unikátní složení, které obsahuje arganový, slunečnicový, lněný a kokosový olej, ty dodávají vlasům potřebnou hydrataci. Dále také olivový olej, který je znám jako bojovník za pevné a silné vlasy a pro jedinečný lesk a pružnost byl ještě přidán makadamiový olej. Olejíček velice kladně napomáhá k zacelení roztřepených konečků. Díky lehkému složení je možné aplikovat jak na vlhké, tak i suché vlasy.

 

Orofluido Elixir neboli ,,Tekuté zlato“ získal svůj druhý název právem. Tento olejíček je opravdové zlato a blaho pro naše vlasy. Začneme, ale popořádku ,,Tekuté zlato“ se nachází v prosklené lahvičce, která dodá olejíčku ještě větší pocit luxusu. Barva je žlutá se zlatavými tóny a konzistence velmi hutná. Příjemně nás překvapí krásná vůně, která je do vanilky a santalového dřeva, takže vlásky budou i nádherně provoněné. A teď konečně k samotnému složení, kde najdeme směs vzácných přírodních olejů, jako je arganový, který vlasy posílí a dodá jim potřebnou hydrataci. Olej ze šáchoru jedlého a lněný olej se postarají o uzavření struktury vlasů a tím jim dodají ochranu před vnějšími vlivy a vlasy budou krásně lesklé a jemné na dotek. Olejíček doporučujeme používat spíše do vysušených vlasů.

 

Poslední olejíček aneb nejlepší nakonec.

Třetí olejíček je od známé a profesionální značky Redken. Konkrétní název oleje nese - Redken Diamond Oil Shatterproof Shine. Tento olejíček patří mezi nejoblíbenější a proč tomu tak je?

Balení olejíčku je jako u předchozího ve skle, ve tvaru diamantu. Celkově balení vypadá spíš jako nějaký luxusní klenot, než jako obal od vlasové kosmetiky. Uzávěr je v krásné zlaté barvě a je vybaven kapátkem. Díky němu si naberete přesné množství oleje, které potřebujete. Další velké plus tohoto produktu je, že neobsahuje silikony a naopak zde najdeme přírodní oleje - koriandrový, meruňkový a olej z lničky seté. Tyto oleje dodají vašim vlasům potřebnou výživu a hydrataci. Olejíček je lehký a je tedy vhodný jak na suché tak i vlhké vlasy. Můžete ho dokonce použít jako noční péči nebo třeba společně s maskou či kondicionérem.Využití je opravdu velké a brzy se dostavují viditelné výsledky. Budete se moci těšit z pevných, lesklých a hlavně zdravých vlasů.

 

A který padne do oka vám? :-)

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.