Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Black friday je opět tady. Kde se dá opravdu ušetřit?

15.11.2023

Black Friday nákupní horečka je opět tady a slevy nás lákají ze všech koutů. I na Europarfémech jsme pro Vás připravili slevový týden s nákupními kódy. Propadáte nákupní horečce, nebo vás nechává chladnou? A dá se na Black Friday skutečně ušetřit? 

DÁRKY V LISTOPADU ZNAMENAJÍ KLIDNÝ ADVENT

Jedna z největších výhod BLACK FRIDAY akcí je jejich načasování. Půlka listopadu je zkrátka ideálním časem pro nákup vánočních dárků. Když v rámci listopadových nákupů zajistíte to nejdůležitější, bude pro vás advent najednou mnohem klidnější a zaručujeme vám, že si ho lépe užijete. Pak už bude prostor jen na pár drobností, které vás zaujmou při předvánoční procházce městem, ale jinak budete celý prosinec klidně spát. Když se tedy včasné vánoční nákupy spojí s možností ušetřit ve větších slevách, není divu, že mají nákupní akce Black Friday takový úspěch. Vánoční dárky jsou to tedy první věc, na kterou vám doporučíme se při procházení eshopu zaměřit. Na Europarfémech to jsou určitě dárkové kazety kosmetiky nebo vůní, které často vyjdou levněji než samotný parfém. Dárkové kazety jsou vděčné i pro dárce - jsou praktické na úschovu a výborně se balí do papíru. Hledáte-li vděčný dárek téměř pro prakticky jakéhokoliv člena rodiny, vždy si vyberete, a zároveň vždy potěšíte. Letošní rok je bohatý na krásné kazety, které jsou navíc i oku lahodící. Tady není nad čím váhat!

DOPLŇTE SI ZÁSOBY

Jak ještě ušetřit na Black Friday? Využijte zlevněné nabídky a doplňte si zásoby tělové, pleťové i vlasové kosmetiky či líčení, které nakupujete celý rok. Máte oblíbený produkt? Osvědčenou značku? Tak i dobře víte, kolik váš oblíbený šampon, krém nebo řasenka běžně stojí, a slevu dokážete ocenit. Představa, že budete mít doma vždy po čem sáhnout, a nebudete muset několik týdnů řešit nákup drogerie je lákavá, nebo ne? Trocha zásob se také hodí, když sem tam zapomeneme nějaký dárek k svátku či narozeninám. 

Máte v košíku na Europarfémech dárky, doplnili jste zásoby a přidali i něco drobného pro sebe za odměnu? Pak nezapomeňte vložit správné kódy, které vám teprve zajití tu správnou BLACK FRIDAY slevu.

BLACK20

BLACK30

BLACK25

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.