Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Mějte je stále po ruce - TOP multifunkční produkty do školy i kanceláře

11.9.2023

Každý z nás určitě dobře ví, jak dokážou znepříjemnit den popraskané rty, suché ruce nebo záděrka na nehtu, a vy musíte jen čekat, až se dostanete z práce nebo ze školy domů, abyste si dopřála alespoň maličko péče. Nenechávejte nic náhodě! Není nutné mít v šuplíku u pracovního stolu nebo ve školní skříňce desítky různých produktů. Vybrali jsme pro vás takové, které využijete hned na několik způsobů,      a pomohou vám tak s akutními problémy, nebo budou třeba skvělé na víkendové cesty, kdy se vám nechce balit celou kosmetickou taštičku. 

ČEMU SE NAOPAK VYHNOUT

Na trhu najdete spoustu multifunkčních produktů, ne všechny jsou ale skutečně prospívají. Čemu se doporučujeme v této kategorii vyhnout jsou sprchové gely 2v1 nebo 3v1, které nabízejí umytí těla i vlasů a někdy dokonce i kondicionér. Takový produktům není radno své vlasy svěřovat a raději si odlít vyzkoušený produkt do menších lahviček. Produkty tohoto typu vlasy zatěžují, vysušují a nefungují tak, jak potřebujeme. Podobně je tomu i u produktů k péči o pleť. Odličovací mléko nikdy nelze spojit s hydratačním krémem, neboť je jejich účinek zcela odlišný. Při výběru univerzálních produktů se vyplatí sáhnout spíše po přírodních produktech, které obsahují základní suroviny, někdy jde o čistá jednodruhová másla nebo oleje, které na pár dní udělají větší službu a vy nebudete muset následky řešit ještě týdny poté. 

Produkty, které jsme pro vás vybrali, jsou vyzkoušené jako funkční a zároveň šetrné, a tak se jimi můžete beze strachu vybavit. Protože se nyní spíše než na cesty zaměřujeme na produkty, které se vám budou hodit v práci, ve škole nebo třeba v kabelce pro celý den obchůzek a zařizování, zaměříme se hlavně na krémy, které dokážou vyřešit ne jeden akutní problém.

BALZÁM  PRO VŠECHNO - DR. PAWPAW BALM ORIGINAL

Víceúčelový balzám je ikonickým a stěžejním produktem značky dr. PAWPAW. Praktický malý pomocník pomůže v péči snad s každého místa, které vás jen napadne. Využijete ho na vysušené rty, nehtovou kůžičku a celé ruce, citlivá místa na pleti včetně očních víček, na suchá místa na těle jako jsou například lokty, a dokonce ochrání i vaše vlasy před krepatěním a roztřepenými konečky. Navíc je složený 100% z přírodních složek jako je papája, aloe vera a olivový či ricinový olej. Struktura je lehce gelová, velmi příjemná, je bezbarvý a bez vůně a velmi dobře se nanáší. Pokud vás Dr.PawPaw zaujme, můžete vyzkoušet i barevné tonizující varianty, které využijete na líčení rtů a očí. 

NAKRMTE POKOŽKU HLADOVOU PO HYDRATACI - WELEDA SKIN FOOD

Fanoušci přírodní značky Weleda jistě dobře znají další oblíbený produkt, tentokrát univerzální krém Weleda Skin Food Face & Body. Pokryje vám péči o pleť a tělo, a to zvláště těm, kteří trpí na suchou až skutečně hrubou pokožku. Na trhu je již od roku 1926 a od té doby ho využívají lidé bez ohledu na pohlaví nebo věk. Jedná se o přírodní kosmetiku s certifikátem NATURE. V roce 2022 se dokonce umístil na prvním místě v kategorii Nejlepší eko péče na tvář v Cosmopolitan Beauty Awards 2022. Využívat ho můžete kdykoliv během dne i přes noc, na celé tělo nebo jen vybraná suchá místa. V případě potřeby intenzivnější péče lze využít jako obličejová maska, nebo maska na chodidla. Produkty Skin Food jsou charakteristické výraznější citrusovo-heřmánkovou vůní, která nabízí příjemné osvěžení. Pozornost si určitě zaslouží i další produkty z  celé řady Skin Food, jako balzám na rty, tělové mléko a máslo, nebo denní i noční krémy. 

NESTÁRNOUCÍ NIVEA CREME

Naše babičky důvěřovaly krému v plechové modré krabičce, a dobře dělaly. Věděli jste, že vznikl už  roce 1911? Byl to vůbec první krém, který se dovážel do zemí po celém světě, aniž by to poznamenalo jeho kvalitu. Tento unikátní produkt s ideální strukturou vyzkoušel snad každý a i dnes po něm rádi sáhneme, protože přesně víme, co od něj můžeme očekávat. Rychle se vstřebává, intenzivně pečuje o pokožku celého těla, hydratuje ji a podporuje regenerační procesy. Přesně takový produkt se hodí mít po ruce a použít ho kdykoliv je třeba na tělo i pleť. Však i jen drobnost, jako je promazání rukou, může dlouhý den v kanceláři zpříjemnit. Nivea Creme je skvělý i pro děti, pro které je příliš komplikované vyznat se ve více produktech pouze s jedním účelem. Na Niveu se se zkrátka může spolehnout celá rodina.

JEDNO PERO NA LÍČENÍ - BARRY M MULTITUDE LIP & CHEEK PEN

Chcete mít po ruce i něco z dekorativní kosmetiky? Pokud máte rády své líčení stále pod kontrolou, nebo jste na pracovních cestách a potřebujete udělat dojem, do kabelky se vám zaručeně vejde Barry M Multitude Lip & Cheek Pen. Jediná tužka se stohovatelnými barvami vám pomůže s líčením rtů, tváří i očí, aniž byste všude museli použít stejný odstín. Po nalíčení jen zarolujete vybranou tužku do spodu tyčinky. Odstíny jsou přirozené, středně pigmentované a textura je příjemně krémová. Využít můžete odstíny do hněda Honey Honey vhodné pro bronzery nebo červených odstínů Sweet Darling, které nahradí tvářenku. Pro aplikaci na pleť budete potřebovat houbičku nebo štětec pro blending. 

7 OLEJŮ V JEDNOM - NUXE HUILE PRODIGIEUSE

Zde už máme absolutní stálici ve světě kosmetiky. Mnohé z nás ho berou jako must have na léto, ale věřte, že se vám bude hodit po celý rok. Suchý olej NUXE Huile Prodigieuse obsahuje 7 vzácných olejů, jejichž účinků můžete využít pro vyživení a hydrataci pleti i celého těla, ocení ho ale i vaše vlasy. Pamatujte, že olej je vždy lepší aplikovat na lehce vlhkou pokožku. A jakých je těch 7 zmiňovaných olejů? Olej ze sladkých mandlí změkčuje a zjemňuje, hydratační účinky dodá čajovníkový olej, regenerační arganový olej, proti vráskám pomáhá olej z brutnáku, chrání a vyživuje olej tsubaki, olej z lískových ořechů pleť zklidňuje a projevy stárnutí zmírní  olej makadamiový Vyzkoušet můžete i další oleje NUXE NUXE Huile Prodigieuse Florale nebo NUXE Huile Prodigieuse Néroli.


 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.