Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Vyzkoušejte novinku Gabriella Salvete - řasenky, které vyživí i nalíčí

25.4.2023

Jednou z letošních novinek dekorativní kosmetiky značky Gabriella Salvete jsou nové řasenky Panoramico. S využitím tří pečlivě vybraných olejů vznikly tři nové řasenky, které nejen skvěle nalíčí, ale zároveň jsou vyživující, a jsou tak skvělé pro jarní obnovu. Kromě regeneračních účinků můžete také vybírat dle preference kartáčku, který vaše řasy natočí nebo jim dodá potřebný objem.  Oceňujeme, že žádná z těchto řasenek nebyla testována na zvířatech a jsou 100% veganského složení. 

Seznamte se s Panoramico řasenkami spolu s námi trochu blíž!

Novinka od Gabriella Salvete - řasenky PANORAMICO
Novinka od Gabriella Salvete - řasenky PANORAMICO

PANORAMICO AVOCADO

Panoramico Avocado, Gabriella Salvete
Panoramico Avocado, Gabriella Salvete

Avokádový olej umí doslova zázraky. Užít si jeho účinky můžete například v kuchyni, kde oceníte jeho neutrálních chuť a vhodný je i ke smažení ve vysokých teplotách. Pomůže vám s bojem proti vysokém cholesterolu a krevnímu tlaku nebo třeba v prevenci proti kardiovaskulárním onemocněním. 

V kosmetice využíváme jeho regeneračních a obnovujících účinků pro suchou a citlivou pokožku, používá se jako čistý olej nebo jako přísada do pleťových a tělových krémů. 

Často ho můžeme najít i v produktech na vlasy, které hydratuje, změkčuje ale zároveň je dělá silnými. Stejného účinky využívá i nová řasenka Gabriella Salvete Panoramico Avocado. Ta dodá vašim řasám hydrataci a lesk, řasy pak budou plnější a silnější. Zahnutý ohebný kartáček se pak postará o jejich dokonalé natočení


 

PANORAMICO JOJOBA

Účinky jojobového oleje budete znát možná o něco lépe, obecně je totiž u lidí více v povědomí. Nikoliv však v kuchyni. Olej, ve skutečnosti však spíše kapalný vosk, ze semen Jojoby kalifornské, odolného keře rostoucího v severoamerické poušti, totiž není jedlý. 

Za to v kosmetice je úžasným pomocníkem, kterého hojně využíváme především v péči o pleť mastnou. Najít ho také můžete v kosmetice pro ekzematickou pokožku, je totiž hypoalergenní, obsahuje ceramidy a podrážděnou kůži dokáže účinně obnovovat. Mimo jiné je i skvělým pomocníkem při spálení od sluníčka. 

Tajemstvím jojobového oleje je především vysoký obsah vitamínu E, který obecně pomáhá hojení, zabraňuje vzniku jizev, regeneruje pokožku a oddaluje znaky stárnutí na pleti. I vlasům dodává jojobový olej důležitou výživu - suché vlasy se díky němu tolik netřepí a jsou pevnější. 

Nově můžete tyto skvělé účinky jojobového oleje dopřát i svým řasám v řasence Panoramico Jojoba. I tady dodají důležitou regeneraci a sílu, řasy budou pevnější a chráněné a vy podpoříte jejich zdravý růst. Po této řasence sáhněte, pokud chcete mít řasy více husté. Pro Panoramico Jojoba byl zvolený kartáček , který vám řasy nejen prodlouží, ale hlavně zahustí. 

Panoramico Jojoba, Gabriella Salvete
Panoramico Jojoba, Gabriella Salvete

PANORAMICO CASTOR

Panoramico Castor, Gabriella Salvete
Panoramico Castor, Gabriella Salvete

Jaký olej byl zvolen do třetice? Protože i řasy si zaslouží hloubkovou péči, pyšní se tato letošní novinka obsahem ricinového oleje (anglicky castor). Je vědecky dokázáno, že kyselina ricinoolejová dokáže zabránit vypadávání řas. Pokud vás tedy tento problém trápí, nebo jen chcete dopřát řasám hloubkovou péči, sáhněte po Panoramico Castor. 

Všestranné účinky ricinového oleje, jednoho z nejdéle používaných olejů v kosmetice, snad ani nemusíme představovat. Stal se totiž pomocníkem mnoha žen v péči o pleť i vlasy. Hloubkově regeneruje a hydratuje, pro jeho schopnost obnovovat buňky je využívaný nejen pro podporu růstu řas, ale i vlasů, vousů nebo nehtů. Ocení jej především suchá a podrážděná pokožka, poradí si s kruhy pod očima a hojně se využívá také v kosmetických produktech pro zralou pleť, protože podporuje tvorbu keratinu a elastanu. 

V kuchyni ho ale opět nenajdeme, zpracovaný olej není sice jedovatý, jak se někdy tvrdí, ale poslouží leda jako silné projímadlo. 

U řasenky Panoramico Castor najdete měkký, ohebný kartáček s krátkými štětinami speciálně vyvinutý pro intenzivní délku vašich řas. 

My dáváme novince od Gabriella Salvete jedničku s hvězdičkou a jsme zvědaví, jak se zalíbí vám!

ŘASENKY PANORAMICO NABÍZEJÍ 3 ROZDÍLNÉ KARTÁČKY, VYBERTE SI TEN PRAVÝ PRO VÁS

Kartáček pro natočení, Panoramoco AVOCADO
Kartáček pro zahuštění, Panoramico JOJOBA
Kartáček pro prodloužení, Panoramico CASTOR

VZKOUŠEJTE JE I VY

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.