Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Ecodenta - Zářivý úsměv v souladu s přírodou

8.3.2023

Krásné a zdravé zuby nedělají jen pěkný úsměv, ale hrají mnohem větší roli. Kvalitní hygiena úst by měla být základem naší každodenní péče i z důvodu našeho zdraví a ušetření si nemalých peněz, které dnes necháváme u zubaře, pokud se nám péče o náš chrup vymkne z rukou. Zdravý úsměv je tak otázkou zdravotní i estetickou, a to není málo! Pokud rádi volíte přírodní produkty, které nezatěžují přírodu, ale zároveň vám záleží i na ceně a možnosti výběru, rozhodně doporučujeme vaší pozornosti produkty značky Ecodenta, kterým se v tomto článku poněkud příznačně “podíváme na zoubek”.

Značce Ecodenta, která má ve svém portfoliu celou řadu potřeb pro ústní hygienu pro dospělé i děti,  se daří vybírat to nejlepší z přírody pro specifické potřeby péče o zuby. Proto oproti jiným přírodním produktům nenabízí univerzální pasty, ale vyberete si produkt přesně pro problém, který aktuálně řešíte, ať už je to tvorba zubního kazu, zbarvení po kouření či pití kávy, krvácení dásní nebo citlivé zuby. Jejich zubní pasty, ústní vody i kartáčky jsou vyrobeny ve spolupráci s Litevskou univerzitou lékařských věd, a nabízí tak dokonalou harmonii vědeckých poznatků a síly přírody. Právě proto si získaly produkty Ecodenta rychlé obliby a důvěry u lidí po celém světě. Eco-friendly látky, veganské složení a šetrnost k životnímu prostředí při výrobě jsou vítanou samozřejmostí, za zmínku ale rozhodně stojí i skvělá cena, nebo kvalitní balení, které drží svůj tvar až do vypotřebování, a tak vám pasta neustále někam nepadá - drobnost, která rozhodně potěší.


 

Hlavní zázrakem produktů Ecodenta je složka Kalident®, která zuby přirozené bělí a zároveň dodává kalcium, čímž se zpevňuje a posiluje zubní sklovina, navíc složka pomáhá proti tvorbě zubního kazu.  Najdeme v nich ale i mnoho dalších přírodních pomocníků, od těch běžných, jako je máta, šalvěj nebo heřmánek, až po poněkud překvapivou sůl, špenát nebo černé uhlí. A vyzkoušet dokonce můžete i zubní pastu s příchutí šampaňského.

A jak je to s fluoridem? O obsahu fluoridů v zubních pastách se stále vedou diskuze, které zatím nemají jednoznačný výsledek. Pokud přijímáte fluoridu dost, a tuto formu ochrany zubní skloviny si tak zajišťujete skrze stravu, nabízí značka Ecodenta zubní pasty bez fluoru. Pro zastánce druhé názorové strany však nabízí i produkty s fluorem, a to i barvy měnící dětskou pastu určenou pro děti od 6 let. U mladších děti sáhněte raději po chuťově výborné mrkvovo-jahodové pastě.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.