Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Vyzkoušejte novinku od L'Oréal Paris - Hloubková péče o vlasy s BOND REPAIR

10.1.2023

Naše vlasy jsou namáhané mnoha negativními vlivy a bohužel je to na jejich kvalitě znát. Novinka značky L'Oréal Paris - Elseve Bond Repair, kterou nyní najdete na našem eshopu, slibuje změnu v péči o poškozené vlasy. Tři produkty navrátí vašim vlasům zdravý vzhled i kvalitu, po které toužíte.  Pojďme se na tyto tři produkty podívat a zjistit, jaké je jejich tajemství a jaké látky se postarají o obnovu vašich vlasů. 

V řadě  L'Oréal Paris Elseve Bond Repair najdete pre-šamponovou péči, samotný šampon a kondicionér. Pořadí aplikace těchto produktů je tedy jasné, a i když na pre-šampon nemusíme být ve své rutinně péče o vlasy zvyklé, nebudete ji muset příliš měnit.

Právě díky tomuto produktu totiž docílíte toho, že se vlas dokonale otevře a produkty proniknou hluboko do kortexu vlasového vlákna, aby opravily jeho oslabené vazby, což je základ úspěchu celé řady L'Oréal Paris Elseve Bond Repair. Vaše vlasy jsou po použití připraveny na mytí šamponem, který šetrně odstraní usazené nečistoty a přebytečný kožní maz. Zároveň vlasy hloubkově zevnitř regeneruje a napravuje jejich poškozenou strukturu, aby nedocházelo k jejich lámání.

Posilující kondicionér, který přichází na řadu jako třetí v pořadí, vlasy posílí a uzavře. Výsledkem jsou pevné a pružné vlasy, které jsou zdravé, lesklé a rozčesávání s nimi je hračka.

Základními složkami celé řady jsou kyselina citronová, která snižuje hodnotu pH, a Bond Repair komplex, který napravuje poškozenou vazbu uvnitř vlasového vlákna, což je největší kouzlo celé řady. Dalším známým účinkem kyseliny citronové je vizuální zvýšení objemů vlasů díky tomu, že obklopuje každý jedinečný vlas, snížení statického efektu a obecné vyhlazení vlasů a docílení jemnosti díky vitamínům, které obsahuje.

Produkty Elseve Bond Repair jsou určené pro všechny typy poškozených vlasů, ať se jedná o zátěž z barvení, odbarvování, tepelné úpravy nebo kartáčování. Při působení všech těchto negativních vlivů se přerušují důležité vazby vlasového vlákna, a způsobí hluboké poškození. Díky složení produktů  L'Oréal Paris jsou tato poškození napravena a výsledky jsou srovnatelné s profesionálním ošetřením

Nespornou výhodou celé řady je také cenová dostupnost, která jen těžko konkuruje jiným srovnatelným produktům. 

Nezbývá tedy než vyzkoušet sílu a účinek  L'Oréal Paris Elseve Bond Repair a dát vašim vlasům konečně to, co si skutečně zaslouží! 
 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.