Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

PĚSTÍCÍ KOSMETIKA CLARINS

12.5.2022

Clarins je rodinná francouzská nadnárodní kosmetická společnost, která byla založena v Paříži v roce 1954 studentem medicíny Jacquesem Courtinem-Clarinsem. V březnu 1954 otevřel první Clarins institut na Rue Tronchet v Paříži. Jeho vize: krása, blahobyt a zdraví jdou spolu ruku v ruce. Filozofie značky Clarins je založena na odpovědném přístupu k životnímu prostředí, proto upřednostňuje u svých produktů rostlinné složení. Clarins vždy preferuje přírodní ingredience před těmi syntetickými, pokud mají stejný, požadovaný účinek. Kromě výroby a prodeje produktů péče o pleť a make-upu je společnost také významným hráčem v sektoru lázní a wellness. Clarins je více než značka, je to expert v péči o pleť. V současnosti je značka Clarins zastoupena ve 150 zemích po celém světě, kde má miliony věrných zákazníků. Kosmetiku Clarins si oblíbily i ty nejzářivější hvězdy světa módy a showbusinessu, jako jsou Eva Longoria, Madonna, Naomi Watts, Reese Witherspoon, Cindy Crawford nebo Kate Moss. Nechte se i vy rozmazlovat a hýčkat tím nejlepším, co příroda může dát, jedničkou na trhu této světové kosmetiky.

1) Clarins Everlasting Foundation
Make-up 30 ml 108 W Sand

POPIS PRODUKTU

Spolehněte se na make-up Clarins Everlasting Foundation, který vám zaručí bezchybný vzhled až na 24 hodin. Tekuté ultra lehké složení obohacené o ovesný cukr, bambusový prášek a organickou quinou zajistí dlouhou trvanlivost a dokonalé přilnutí k pleti. Upoutají vás také jeho intenzivní zvláčňující schopnosti. Užívejte si perfektní vzhled po celý den s péčí a hydratací, jakou si vaše pleť zaslouží.

2) Clarins Multi-Active
Noční pleťový krém 50 ml
 

POPIS PRODUKTU

Noční krém Clarins Multi-Active Nuit pro normální až smíšenou pleť.

Posiluje noční obranyschopnost pleti, neutralizuje působení volných radikálů, zabraňuje tvorbě vrásek. Účinek se projeví hned po probuzení, rysy jsou uvolněné a vyhlazené. S nočním krémem Multi-Active Nuit pro normální a suchou pleť bude Vaše pokožka svěží, plná vitality a bude pomaleji stárnout.

3) Clarins Lip Comfort Oil Shimmer
Olej na rty 7 ml 04 Pink Lady
 

POPIS PRODUKTU

Zkrášlující a pečující olej na rty Clarins Lip Comfort Oil Shimmer nahrazuje účinky lesku na rty. Obsahuje jemné mikrotřpytky, které rtům dodávají metalický vzhled. Rty intenzivně vyživuje, barví a poskytuje jim plnější vzhled. Ideální je olej na rty pro ženy, které hledají náhradu za lesk na rty, jenž nikdy nelepí a má lehčí texturu.

4) Clarins Double Serum & Super Restorative Collection

Kazeta pleťové sérum Double Serum 50 ml + denní pleťový krém Rose Radiance Super Restorative 15 ml + noční pleťový krém Super Restorative Night 15 ml + kosmetická taštička

POPIS PRODUKTU

Udělejte si radost kosmetickým dárkovým setem Clarins Double Serum & Super Restorative Collection. Pomůže vám v péči o pleť a zároveň získáte elegantní kosmetickou taštičku.

PLEŤOVÉ SÉRUM DOUBLE SERUM 50 ML
Intenzivní omlazující pleťové sérum Double Serum s obsahem kyseliny hyaluronové.

DENNÍ PLEŤOVÝ KRÉM ROSE RADIANCE SUPER RESTORATIVE CREAM 15 ML
Dokonale vyhlazená pleť, která září a je obrazem pohody a krásy? K takovému vzhledu vám pomůže denní pleťový krém Clarins Rose Radiance.
 

NOČNÍ PLEŤOVÝ KRÉM SUPER RESTORATIVE NIGHT CREAM 15 ML
Vysoce účinná noční ošetřující péče pro zralou pleť Super Restorative Night velmi intenzivně zabraňuje projevům stárnutí a zajišťuje dokonale odpočatou pleť každé ráno.

5) Clarins Bust Beauty Extra Lift Gel
Péče o poprsí 50 ml
 

POPIS PRODUKTU

Extra vypínací gel na poprsí Clarins Bust Beauty Extra Lift Gel.

Přípravek Bust Beauty Extra Lift Gel má rychlý viditelný účinek. Doporučujeme používat jej od prvních příznaků ochabování kůže. Napíná kůži, stahuje tkáně, působí proti stárnutí a navrací "přirozené podprsence" půvabné tvary. Obzvlášť ho doporučujeme používat po těhotenství a při redukční dietě.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.