Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

NEPOSLUŠNÉ VLASY

15.10.2021

NEPOSLUŠNÉ VLASY
Odpradávna staré rčení, vlasy koruna krásy.
Není nad čerstvě umyté vlasy, ale co když ty vaše Vás zrovna neposlouchají?
Na jaře a na podzim můžete na svém kartáči či hřebenu vidět více vypadaných vlasů než jste zvyklí. Naše tělo je v těchto obdobích trochu oslabenější. Na podzim budou vlasy sušší, na jaře zase mohou být takové více rozlítanější a slabší. To lze většinou řešit vhodnými kosmetickými přípravky. Nejčastějšími příčinami padání vlasů je vyčerpání, nedostatek vitamínů a minerálů, hormonální změny, stres, kouření, onemocnění štítné žlázy, onkologická léčba. Úbytek estrogenu vede k tomu, že vlasy začínají ubývat. U mužů je pak příčinou nadměrného vypadávání vlasů nadměrný testosteron. 
Nezapomínejme ani na starostlivost zevnitř a to na vitamíny jako jsou zinek a vitamíny řady B. Přirozeně je najdete třeba v mateří kašičce. Důležitou látkou je pak aminokyselina L-methionin.

ALTERNA
Špičková profesionální vlasová kosmetika ALTERNA, byla založena v roce 1997 v americkém Beverly Hills. Produkty značky ALTERNA jsou vyrobeny z vysoce kvalitních přírodních složek jako je extrakt z kaviáru, certifikované rostlinné výtažky nebo lanýžový olej, které vlasy nezatěžují a poskytují jim maximální péči v té nejčistší podobě. Vlasové přípravky Alterna jsou obohaceny o luxusní pečující složky, jako je extrakt z kaviáru, rostlinné výtažky nebo mořské bioaktivní látky. Složení je doplněno technologií Enzymetherapy®, která podporuje účinnost všech aktivních látek. Produkty neobsahují žádné syntetické látky jako jsou silikony, parabeny a sulfáty.

Alterna Caviar Anti-Aging Clinical Densifying
Šampon 250 ml

Popis produktu:
- jsou vaše vlasy jakoby bez života a zdá se, že řídnou? Navraťte jim sílu a lesk pomocí šamponu Alterna Caviar Anti-Aging Clinical Densifying. Přípravek obsahuje účinný extrakt z kaviáru, zato žádné sulfáty a silikony. Výrazné zlepšení textury, hustoty a celkového vzhledu vlasů prokázaly klinické studie. Luxusní šampony kalifornské značky Alterna si oblíbily takové hvězdy jako Jennifer Aniston nebo Reese Witherspoon.

Alterna Caviar Anti-Aging Clinical Densifying
Bezoplachová péče 125 ml

Popis produktu:

- podpořte růst svých vlasů a zvětšete jejich objem na maximum díky posilující péči Alterna Caviar Anti-Aging Clinical Densifying Leave-In Root Treatment.

JAK VAŠIM JEMNÝM A ŘÍDNOUCÍM VLASŮM POMŮŽE BEZOPLACHOVÁ PÉČE ALTERNA CLINICAL DENSIFYING?

  • stimuluje činnost vlasových kořínků,
  • posiluje vlasy,
  • hydratuje a vyživuje,
  • zdokonaluje strukturu vlasů,
  • propůjčuje vlasům objem,
  •  zklidňuje vlasovou pokožku,
  • předchází vypadávání vlasů,
  • ideální pro jemné, řídké a vypadávající vlasy.

 

Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair
Sérum na vlasy 50 ml

Popis produktu:
- poškozené vlasy a roztřepené konečky jsou minulostí! Seznamte se s účinným sérem na vlasy Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair, které okamžitě opravuje, chrání a zaceluje poškozená místa vlasů v jednom kroku.

OBNOVTE SVÉ VLASY A SNIŽTE POŠKOZENÍ SE SÉREM ALTERNA!

  • vlasy jsou po použití poddanější, vyživené, zvlhčené a lesklé,
  • vytvoří silnější, chráněné a odolné pramínky,
  • restrukturuje praskliny a trhliny ve vlasové struktuře.

SÉRUM BOND REPAIR JE PLNÉ AKTIVNÍCH LÁTEK

  • výtažek z kaviáru
  • bohatý na omega mastné kyseliny, vitamíny a minerály, chrání a obnovuje vlasy.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.