Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

KRÁSNÁ S DERMACOLEM

1.10.2021

KRÁSNÁ S DERMACOLEM

Tradiční kosmetická značka Dermacol je známá již od roku 1966 a nemusíme ji představovat žádné české ženě a to nejen u nás v České republice. Dermacol není už jen o make-upu, ale má spoustu dalších produktů jako je péče o pleť, tělo, dekorativní kosmetika, vůně a dnes již také kosmetika pro muže. Každá žena může být krásná a měla by pečovat o sebe a o svoji pleť s kvalitním výběrem produktů. 

 

1. Dermacol 3D Hyaluron Therapy
Čisticí olej 150 ml

Čisticí olej účinně odličuje voděodolný make-up z pleti, očí a rtů, ale zároveň je šetrný k pleti. Jeho jemné složení nezanechává na pleti mastný pocit


2. Dermacol Cleansing Face Tonic
Čisticí voda 200 ml

Tonikum pro normální a smíšenou pleť Dermacol Cleansing Face Tonic. Osvěžující pleťové tonikum je speciálně přizpůsobeno potřebám normální

a smíšené pleti. Extrakt z okurky a kyselina hyaluronová má výborné adstringentní a hydratační účinky, zklidní a vyživí pleť.

3. Dermacol 3D Hyaluron Therapy
Kazeta remodelační denní pleťová péče 50 ml + remodelační noční pleťová péče 50 ml + kosmetická taštička

Denní krém Dermacol Hyaluron Therapy 3D Day Cream s čistou sférickou kyselinou hyaluronovou a silným protivráskovým komplexem. Obnovuje 3D strukturu a hustotu pokožky, vyplňuje vrásky a je tak alternativou hyaluronových injekcí.

Remodelační noční krém Dermacol Hyaluron Therapy 3D Night Cream s čistou sférickou kyselinou hyaluronovou a silným protivráskovým komplexem. Obnovuje 3D strukturu a hustotu pokožky, vyplňuje vrásky a je tak alternativou hyaluronových injekcí.

4. Dermacol Collagen+
Kazeta denní pleťová péče SPF 10 50 ml + noční pleťová péče 50 ml + pleťové sérum 12 ml + kosmetická taštička

Denní krém Dermacol Collagen+ SPF10 intenzivně omlazuje a vyhlazuje pleť. Pomáhá redukovat hluboké vrásky a zpevňovat kontury pleti. 

Noční krém Dermacol Collagen+ pomáhá omlazovat pleť během spánku. Obsahuje kolagen, jehož přirozená produkce s věkem klesá a tím způsobuje ochablost pleti.

Pleťové sérum Dermacol Collagen+ Intensive Rejuvenating má díky vysokému obsahu přírodního kolagenu omlazující účinky na pleť. Výrazně redukuje vrásky a předchází vzniku nových, zvyšuje obsah kolagenu a elastinu v pleti, má liftingový účinek, dodává pleti hydrataci a zvyšuje její pružnost, pevnost a hutnost. 

 

5. Dermacol 3D Hyaluron Therapy Eye&Lip Wrinkle Filler Cream
Oční krém 15 ml

Remodelační krém na oči a rty Dermacol Hyaluron Therapy 3D Eye & Lip Cream s čistou sférickou kyselinou hyaluronovou a silným protivráskovým komplexem. Obnovuje 3D strukturu a hustotu pokožky, vyplňuje vrásky a je tak alternativou hyaluronových injekcí. 

 

 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.