Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Dokonalá manikúra s laky Essie

8.7.2021

Dámy, už jste slyšely o úžasných lacích na nehty od značky Essie? Pokud ne, pak nám věřte, že se z nich doslova posadíte na zadek! 

Essie je americká značka, která se dala na výrobu kvalitních laků a pěstící péče na nehty.
Zakladatelkou značky je Essie Weingarten, která moc dobře věděla, že krásné a upravené nehty jsou základ a každá žena si zaslouží být krásná. Naše ruce jsou obrazem všeho a pokud o ně správně pečujete, vaše okolí si toho ihned všimne.
Již v roce 1981 Essie Weingarten představila v Las Vegas první sérii 12 laků na nehty. Jako první Essie laky byly představeny odstíny Blanc, Bordeaux nebo Baby's Breath, jež jsou na trhu dodnes. 
Zamilujte si laky Essie stejně jako my. Vyberte si z mnoha překrásných odstínů a vytvořte si doma dokonalou manikůru, která vám bez problémů vydrží i více jak 14 dní. Pro lepší vzhled naneste dvě tenké vrstvy a dokonalá manikůra je na světe.

Essie laky se snadno nanáší, dodají nehtům překrásnou sytou barvu, krásně se lesknou, jsou rychleschnoucí a mají dlouhou výdrž.

Essie Nail Polish 631 Claim To Flame

Překrásná korálová barva bez třpytek, která nikdy nevyjde z módy a letních měsících vypadá naprosto skvěle!

Essie Nail Polish 660 On The Bright Cider

Nude barva, která nikdy nezradí. Pokud dáváte přednost přirozenějším odstínům, pak je On The Bright Cider odstín přímo pro vás. Skvěle vypadá v jakémkoliv ročním období.

 

Essie Nail Polish 301 Jazzy Jubilant

Nádherný odstín, který se jen hemží třpytkami. No povězte, nebude vypadat Jazzy Jubilant nádherně na opálené pokožce u moře v plavkách? 

Essie Nail Polish 665 Caught On Tape


My se barev nebojíme. Kanárkovou žlutou skvěle podtrhují třpytky, které odstínu dodávají šmrnc. Tuto krásnou žlutou barvu krásně vynosíte v létě.

 

Essie Nail Polish Gel Couture 520 Sequ In The Know

Růžová samozřejmě nemůže chybět. Nádherný romantický růžový odstín budete chtít znova a znova. Je tu snad někdo, kdo by neměl rád růžovou?

Essie Nail Polish Gel Couture 515 Sunrush Metal

A jako poslední vám představíme boží meruňkovou barvu, která prostě evokuje léto.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.