Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Pleť jako v bavlnce s Revolution Skincare

13.4.2021

Představujeme vám opravdovou revoluci v oblasti péče o pleť. Britská značka Revolution Skincare je dceřinou společností oblíbené značky Makeup Revolution. Tato značka přináší kvalitní a účinné kosmetické produkty určené pro všechny typy pleti. Ať už chcete svou pleť hydratovat, bojovat s vráskami nebo s akné, rozhodně by neměla uniknout vaší pozornosti. 

Většina produktů Revolution Skincare se pyšní veganským složením a také velmi luxusním designem obalů. V nabídce značky najdete například pleťové krémy, masky, pleťové oleje a spreje. Vyzkoušejte tyto produkty i vy a přesvědčte se na vlastní kůži, proč se těší takové oblibě. Pojďme si nyní přiblížit pár nejoblíbenějších produktů.

 

Chemický pleťový peeling Revolution Skincare Skincare 30% AHA + BHA Peeling Solution

Používejte peeling ideálně 1x za 10 dní, nejlépe večer. Nanášejte peeling rovnoměrně na čistou a suchou pleť. Nechte působit maximálně 10 minut a poté opláchněte vlažnou vodou. Vyhněte se očnímu okolí. Po použití tohoto přípravku omezte vystavení své pleti slunci a používejte vysoký ochranný faktor.
- obsahuje 30% AHA a BHA.
- intenzivně exfoliuje vrchní vrstvu pleti
- odstraňuje odumřelé kožní buňky
- rozjasňuje a zjemňuje pleť

 

Rozjasňující oční krém Revolution Skincare Revitalising

Tento oční krém pomáhá zmírňovat viditelné známky únavy, eliminuje otoky a rozjasňuje pleť. Jeho vyvážené složení ji optimálně hydratuje a vyživuje bez zbytečného zatížení. Přesný aplikátor usnadňuje nanášení krému, který zanechá pleť kolem očí svěží, jemnou a plnou energie. 
- zanechává pleť očního okolí osvěženou
- hydratuje ji a vyživuje
- podporuje její regeneraci
- bez parfemace

 

Noční maska na rty Revolution Skincare Lip Sleeping Mask

Zatímco spíte, pomáhá tato jedinečná maska vašim rtům s přirozenou regenerací a obnovuje jejich jemnost. Navrací jejich přirozenou vláčnost a chrání je před nepříznivými vlivy. Po probuzení se můžete těšit ze sametově hebkých rtů. 
- vyhlazuje a zjemňuje poškozenou strukturu rtů
- zabraňuje jejich vysušování
- působí během spánku
- neobsahuje minerální oleje.

 

Čistící krém pro problematickou pleť Revolution Skincare Thirsty Mood Quenching

Dopřejte problematické pleti šetrné, ale účinné čištění. Vaše pokožka z tohoto čistícího krému vstřebá zklidňující a vyživující olej ze semen konopí či mořský kaviár, bohatý na vitaminy a minerály. Přípravek je veganský, netestovaný na zvířatech. 
- jemně čistí problematickou pleť
- nevysušuje pokožku
- hydratuje, vyživuje, zklidňuje.

 

 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.