Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

DEN MATEK S KÉRASTASE - MAMINKY SI ZASLOUŽÍ TO NEJLEPŠÍ

5.5.2020

 

Jediný den v roce, kdy můžeme oficiálně svým maminkám ukázat, jak moc nám na nich záleží. Věříme, že ať už své mamince darujete cokoliv, určitě to ocení. My jsme pro vás vybrali dvě dárkové sady od značky Kérastase, se kterými rozhodně zabodujete. Pokud si totiž nejste jistí výběrem vhodné vůně, tak s touto oblíbenou kosmetikou vedle nešlápnete.

Kérastase - patří k nejoblíbenějším a nejpoužívanějším vlasovým péčím v kadeřnických salonech. Tato luxusní vlasová kosmetika byla představena již v roce 1964. Pokud chcete mít krásné a zdravé vlasy, pak potřebujete produkty ušité na míru – profesionální vlasová kosmetika Kérastase toto splňuje a z naší TOP nabídky si vybere opravdu každý.

 

Kérastase Elixir Ultime

Věnujte dárkovou kazetku, která je vhodná pro suché a poškozené vlasy. Se sadou Kérastase Elixir Ultime budou vaše vlasy plné života. Sada obsahuje zkrášlující olej Elixir Ultime L'Huile Originale, který dodá lesk a ochranu a šampon Elixir Ultime Le Bain, který vlasy šetrně čistí a intenzivně vyživuje. V sadě naleznete také vonnou svíčku, která vám zpříjemní domácí atmosféru. 

 

Kérastase Réflection Bain Chromatique

Tato sada je určena barveným a melírovaným vlasům. Chrání je před vyblednutím barvy a dodá jim potřebnou péči. Sada obsahuje šampon Reflection Bain Chromatique, který vlasy hloubkově vyživuje a dodává jim hebkost a masku Reflection Chromatique, která vyživuje a hydratuje barvené vlasy. 

 

S Kérastase budou vaše vlasy výjimečné a krásné!

 

 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.