Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Energie pro vaši pleť

29.4.2020

Začátkem jara potřebuje každá pleť extra péči . Snadno vám k tomu pomohou pleťové masky, které efektivně bojují za krásnou a zdravou pleť.Výběr správné masky úzce souvisí s typem vaší pleti. Na trhu dnes naleznete opravdu širokou škálu, proto si vybere opravdu každý, i velice nároční zákazníci.

Skvělým začátkem po zimním období jsou hydratační masky. My jsme pro vás vybrali skvělou hydratační masku od značky Payot - Hydra 24+ Super Hydrating Comforting Mask z francouzské dílny. Tato péče dá vaší žíznivé pleti dostatečně napít, a to po dobu 48 hodin. Stačí aplikovat na dokonale vyčištěnou pleť a nechat působit 10-15 minut, poté důkladně opláchnout vlažnou vodou.

Dobrou variantou jsou také rozjasňující masky, které unavené pleti navrací zdravý a zářivý vzhled. Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti Aging Mask Boostje tak skvělou variantou pro ty z vás, kteří bojují s povadlou a unavenou pletí. Tato pleťová maska také účinně zabraňuje tvorbě vrásek, což každá žena jistě ocení. Aplikujte na dokonale očištěnou pleť a krk a nechte působit 5-10 minut.

 

Ať už si u nás vyberete jakoukoli variantu pleťové masky, vaše pleť bude šťastná a odvděčí se vám svou krásou.

KRÁSNÉ A ZDRAVÉ PLETI ZDAR!

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.