Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Rozkvetlý jarní look

30.3.2020

První jarní den se již mihnul v našich kalendářích a počasí tomuto ročnímu období začíná pomalu odpovídat. Užíváme si čím dál jasnějších ranních paprsků, budících nás svou hřejivou náručí a venkovní teploty lákají na zdravé procházky. Makeup Revolution London neotálel a přichystal hravé novinky, skvěle se hodící do kouzla jarních dnů. Těšte se na nepřeberné množství barev, ještě lepší složení a jako vždy rozpustilé a veselé balení. 

 

Makeup Revolution London X Pride Proud Of My Life Shadow Palette

(Oční stíny 20 g)

Nápaditě poskládaná paletka očních stínů váš den hned z rána povýší na jedinečný a díky jejím pestrým odstínům už vás nikdo nepřehlédne. V paletce, ale nechybí ani střízlivé odstíny na plynulé přechody stínování nebo když upřednostníte jemnější verzi make - upu. Už jen pohled na tuhle paletu stínů zaměstná fantazii na 110%, existuje nekonečné množství looků a kombinací barev, které z ní můžete vytvořit. Tak s chutí do toho!

 

Makeup Revolution London Baking Oil

(Podklad pod make-up 18 ml)

Dokonalý produkt na vyživeně a svěže vypadající pleť. Lehká olejová báze pod make - up vás přiblíží k photoshopu modelek na titulkách časopisů. Celé je to o tom, že make - up většinou kryje přirozený lesk na určitých částech našeho obličeje a pak zbytečně vytváří takzvanou masku. V případě, že použijete olejovou bázi, i přes make - up pleť září, je vyhlazená a směs olejů vám zajišťuje výživu a hydrataci. 

Makeup Revolution London I Heart Revolution Loose Baking Powder

(Pudr 22 g Peach) 

Technika bakingu je známá svým bezchybným zmatněním a zároveň rozjasněním pokožky. Dále pomáhá vyzdvihnout a zvýraznit kontury obličeje. Původně baking používali jen profesionální maskéři, ale postupně se díky oblibě dostala do kosmetické výbavy většiny make-upových nadšenců. Kouzlo je v tom, nanést produkt na T - zónu, pod oči a na kontury vaší tváře. Kdyby vás ráno nerozveselily sluneční paprsky, roztomilé balení tohoto pudru to rozhodně zachrání.

Makeup Revolution London I Heart Revolution Fruity Blusher

(Tvářenka 9,2 g Peach) 

Všude kolem nás teď vídáme kvetoucí louky, kvetoucí stromy, všude barvy a o barvu na vašich líčkách se postará tvářenka od Makeup Revolution. Lichotivého a zdravého odstínu docílíte s touto broskvovou kráskou. Jemně třpytivý příměs a několik sladkých balení čeká až jimi rozzáříte svou tvář.

Makeup Revolution London Revolution PRO Suprême

(Lesk na rty 2,5 ml Vigilant) 

Víte co ještě chybí k dokonalému dojmu? Je to lesk na rty a konkrétně tento odstín ideálně podtrhne pestrost jarních dní. Receptura lesku zajistí vysokou pigmentaci bez nepříjemného lepení rtů a nevysušuje jejich povrch. Lesk navíc opticky dodává na objemu rtů, zkrátka k nakousnutí.

 

Zazářete s dovádivými novinkami od Makeup Revolution London a jaro je vaše. Sledujte naše beauty novinky, ať vám neunikne žádná příležitost si udělat den o něco barevnější. 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.