Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Nenahraditelná péče o pleť - Dermalogica

17.2.2020

Za zrodem této americké značky stojí pleťová terapeutka Jane Wurwand a první světlo světa Dermalogica spatřila již roku 1986. Krédem této dermatologické společnosti je: „Nejsme součástí obchodování s krásou. Péče o pleť není o kráse ani rozmazlování, luxusu, požitku nebo tělesných půvabech. Pečovat o pleť je totéž jako pečovat o chrup.“ To mluví za vše, postupem času se celé téma starostlivosti o pokožku a její zdraví, stalo spíše něčím navíc, něčím o co musíte obohatit svou večerní rutinu, ale měla by to být naopak nutnost, stejně jako právě čistění chrupu. Dermalogica je především značka hojně využívaná profesionálními kosmetičkami, kosmetickými salony a dalšími odbornými institucemi, je vysoce kvalitní a netestovaná na zvířatech. Z dlouhodobého hlediska vám investice do zdraví pleti přinese vždy své ovoce, pojďte se s námi seznámit s nejzajímavějšími produkty přímo ze slunné Kalifornie.

Dermalogica Daily Skin Health Dermal Clay Cleanser

(Čisticí emulze 250 ml)

Začínáme s čistící emulzí na problematickou a mastnou pleť, které by měla být po použití tohoto produktu hloubkově vyčištěná, bez nečistot a díky mentolu dokonale zklidněná. Jíl a bylinky se postarají o potřebnou výživu a vám nezbude nic jiného, než obdivovat výsledky zázračných účinků. 

Dermalogica Daily Skin Health Skin Smoothing

(Denní pleťový krém 50 ml)

Tento denní krém obsahuje novou technologii Active HydraMesh Technology™ . Tedy nejnovější inovaci v profesionální hydrataci a ochrany pokožky. Princip tohoto produktu je založený na tom, že se na povrchu kůže vytvoří další ochranná vrstva a po dobu dvou dní z ní pokožka čerpá hydratační komplex. Obsahem tohoto pleťového zachránce je vitamín C, vitamín E a výtažky z okurky. 

Dermalogica Daily Skin Health Intensive Eye Repair

(Oční krém 15 ml)

Nejdůležitější ingredience v tomto očním krému jsou Vitamín C a pupalka dvouletá, jelikož potlačují výskyt vrásek, díky antioxidantům bojujícím proti volným radikálům. Bohatý obsah je rozšířený také o vitamín B5 a vitamín A, ty zabraňují pleti podléhat stárnutí. Mladiství vzhled vám zajistí jemné vklepávání do horního a dolního víčka každý večer. 

Dermalogica Clear Start All Over Toner

(Pleťová voda a sprej 118 ml)

Pro hodně specifické potřeby problematické pleti je tu právě pleťová voda ve spreji. Tonikum je přímo určeno pro aknózní pleť pokožky do 25 let. Jemně lehká mlha zabraňuje usazování mastnoty na obličeji, zklidňuje jeho povrch a příjemně osvěží. Dalším benefitem je omezení lesknutí pokožky, je tedy vhodný i pod make up, pro matný vzhled a zároveň ochranu pleti. Použít lze nejenom na obličej, ale i na další místa postižená zánětem. 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.