Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

První pomoc pro Vaše rty - Carmex

26.11.2019
291046

Příběh značky Carmex začíná v rukou zakladatele Alfreda Woelbinga, který ve své kuchyni vyráběl svépomocí dnes již notoricky známé pečující balzámy na rty. Vléval je do ikonických plechovek, jež zůstali poznávacím znamením Carmexu až do dnešních dnů. Tajemstvím této značky je obsah blahodárného lanolinu ve všech produktech, tato ingredience zamezuje vysoušení rtů, nepříjemnému pnutí a již vysušeným ústům pomáhá ulevit. Po úspěšném vyzkoušení produktu na sobě a svých známých se jej Woelbing snažil nabízet po lékárnách a získat si tak pomalu jméno. Rok 1980 byl pro tento brand ve znamení změn a to hlavně co se týče balení, nastoupila inovace v podobě praktické žluté tuby s aplikátorem, toto provedení nese výhodu jednoduché aplikace a zasažení přímo nejvíce postižených míst. Pojďme si představit jednotlivé pečující balzámy podle jejich účinku.

Carmex Classic

(Balzám na rty 7,5 g)

Balzám se vyznačuje hojivými a zklidňujícími účinky na rty, dodává jim potřebnou hydrataci pro jejich zdravý vzhled a zanechává je dokonale zjemněné. Velkou výhodou této značky je prevence před oparovým onemocněním, což jistě značná část z nás ocení. Ve složení najdete kakaové máslo, starající se právě o zvláčnění, dále pak kávu a mentol, zajišťující chladící účinek. Těšit se také můžete na zázračný včelí vosk.

Carmex Pomegranate

(Balzám na rty SPF15 4,25 g)

Péče o namáhané rty s přidanou UV ochranou, vám zajistí všestrannou péči o citlivou pokožku rtů. SPF se stará o odbourávání škodlivého vlivu jak slunečních paprsků, tak i větru a mrazu. Osvěžující vůně granátového jablka je už jen třešničkou na dortu.

Carmex Vanilla

(Balzám na rty SPF15 4,25 g)

Kdo je spíše na orientální vanilku, potěší ho verze ochucená právě touto esencí, hodící se do přicházející zimy. Ochranné a hydratační účinky jsou stejné jako u předchozích dvou balzámů samozřejmostí.


Každý, kdo jen trochu pečuje o své rty určitě zná, nebo si je alespoň vědom produktů od Carmexu, ten příjemně chladivý pocit po nanesení balzámu je nezaměnitelný. Potěšte sebe, či své blízké pečujícím přípravkem, po kterém ucítíte i uvidíte rozdíl.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.