Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Dr. Hauschka - Zázračné účinky přírodní cestou

16.10.2019
289544

Dopřejte své pokožce péči z vysoce kvalitních surovin, složených z bylin a léčivých rostlinek. Biokosmetika značky Dr. Hauska se zaručuje pěstováním bylin biodynamickým způsobem ve svých vlastních zahradách a na kontrolovaném ekologickém zemědělství. Dále se značka vyznačuje ručním sběrem a pečlivým zpracováním. Při pravidelném používání této biokosmetiky můžete čekat obnovení struktury pokožky a hloubkové posílení přirozených procesů uvnitř kůže. Tyto procesy pleť rozzáří a dovolí tak využít její plný potenciál. Pojďme si představit nejprodávanější produkty této oblíbené německé kosmetiky.

Dr. Hauschka Lip Balm

(Balzám na rty 4,5 ml)

Suchým a popraskaným rtům dejte sbohem, nyní jste našli dokonalou péči pro zimou namáhané rty. Složení překypující šetrnými hydratačními složkami. Zacelení šupinek na rtech, regenerace, příjemná květinová vůně a 100% přírodní původ všech ingrediencí. Na tohle vše se můžete těšit pokud si zvolíte právě tento produkt.

Dr. Hauschka Quince

(Denní pleťový krém 30 ml)

Jestli sháníte kvalitní přírodní pleťový krém, už nemusíte, krém od Dr. Hauschka nabízí hloubkovou hydrataci a celodenní ochranu před škodlivými vlivy prostředí. Zvyšuje také obranyschopnost pleti a je jako ostatní produkty této značky bez parabenů, barviv a syntetických látek.

Dr. Hauschka Eye Balm

(Oční gel 10 ml)

Vyživení a ochranu velmi citlivého očního okolí vám poskytne tento oční gel, který slibuje i vyhlazení a vyhoví i nositelům kontaktních čoček, jenž mají zvýšenou citlivost právě v těchto oblastech.


 

Zaujal vás alespoň jeden z produktů? Na našich stránkách najdete spoustu dalších neméně lákavých výrobků z rukou německého Dr. Rudolfa Hauschky. Dejte šanci přírodě, protože nakonec vše co má svůj účinek začalo právě tam.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.