Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Hravá kosmetika The Balm

9.10.2019
?id=158711.jpg

Za vznikem této americké značky stojí cílevědomá žena Marissa Shipman, která roku 2004 přišla s nápadem vytvořit kosmetickou značku s výrobky, jenž podle ní chyběly na trhu. Základní myšlenkou bylo heslo: „Krásná během 5 minut“, díky němuž se bude každá z nás cítit skvěle za co nejkratší dobu, což se v dnešní hektické době rozhodně hodí. Multifunkčnost, nepřeberné množství výrazných barev, propracovaná, na zvířatech netestovaná receptura a nostalgické retro balení - to vše jsou poznávací znamení této velmi vyhledávané kosmetické značky. O nezaměnitelnost se zasloužily také hravé názvy produktů, které vám zvednou náladu a výsledek líčení zase sebevědomí, dokonalé viďte? Pojďme se seznámit s nejprodávanějšími produkty.

TheBalm Meet Matt(e) Trimony Eyeshadow Palette

(Oční stíny 21,6 g)

Pro nadcházející plesovou sezónu přijde vhod paletka matných očních stínů. Pobavíte se u názvů jednotlivých stínů a pigmentace vás ohromí. Stíny se dají vrstvit, snadno se s nimi pracuje a vydrží na svém místě po celý den. Paletka obsahuje všechny základní odstíny barev pro každodenní líčení a vytvoříte s ní i oslnivé večerní variace.

TheBalm Bonnie-Lou Manizer Highliter & Shadow

(Rozjasňovač 9 g)

Zlatavý rozjasňovač s krémovou konzistencí vám na tváři odrazí každý dopad světla a vyzdvihne tak krásu lícních kostí. Pyšní se absencí parabenů a vysokou pigmentací. Rozjasňovač vám navíc poslouží i jako oční stín.

TheBalm Take Home The Bronze

(Bronzer 7 g Greg)

Opálený vzhled jako vzpomínku na letní dovolenou vám vykouzlí právě bronzer od The Balm, přidanou hodnotou je dokonalé sjednocení pleti a využití produktu i na konturování. Oranžovým podtónům dejte sbohem a přivítejte přirozený a zdravý vzhled.

 

Nalákalo vás naše představení hravé americké značky The Balm k bližšímu prozkoumání? Kvalitní osvědčená kosmetika, bez obsahu parabenů vám rozveselí vaši kosmetickou sbírku.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.