Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Suchý šampon? Jedině Batiste!

3.7.2019

Filozofií suchých šampónů značky Batiste je odstranit z vlasové pokožky přebytečný maz, vlasy tak odlehčit, oživit a jako bonus jim dodat příjemnou vůni. Na výběr je spousta různých druhů těchto zázraků, podle toho co očekáváte za účinek, stačí si vybrat. V tomto tropickém počasí bude suchý šampon vaším nejlepším přítelem a vlasy tak neztratí svůj svěží vzhled. Navíc přišla tato značka s novinkami, kterých se po jejich vyzkoušení nebudete chtít vzdát. Nyní si přiblížíme konkrétní produkty, podle jejich efektu.

Batiste Heavenly Volume

(Suchý šampon 200 ml)

Super přípravek na rychlé dodání objemu zplihlým vlasům, postrádajícím život a svěžest. Šampon vám kadeře nejen povzbudí, ale dodá také příjemnou a trvající vůni, navíc je vhodný i na jemné vlasy.

Batiste Cherry

(Suchý šampon 200 ml)

Nejprodávanějším produktem je právě Batiste Cherry, díky své podmanivé vůni třešní a dokonalému čistícímu efektu. Nadýchané a neodolatelně provoněné vlasy připravené okouzlit, takový výsledek čekejte od tohoto třešňového pomocníka.

Batiste Divine Dark

(Suchý šampon 200 ml)

Tento výrobek je určen na tmavé odstíny vlasů a nezanechává tak fleky a barevné rozdíly v kštici. Skvělý způsob jak vrátit vlasům svěžest a navíc zamaskovat drobné odrosty či místa, kde byste si přáli vlasů více.

Batiste Stylist Shield My Locks

(Pro tepelnou úpravu vlasů 200 ml)

V posledních týdnech ovládla trh nová řada přípravků od značky Batiste s rozšířenými účinky. Jedním z nich je produkt pro tepelnou úpravu vlasů. Mezi jeho přednosti patří ochrana vlasů proti teplotám až 230 °C, dodání oslnivého lesku a vyhlazení celého účesu.

Batiste Stylist Smooth It

(Uhlazení vlasů 200 ml)

Další novinkou je přípravek na uhlazení vlasů, držící ve vlasech až 12 hodin. Výživa a hydratace jsou dalšími klady tohoto výrobku, skvěle se hodícímu na uhlazené účesy, nebo na klasickou každodenní úpravu.

Batiste Stylist Hold Me

(Lak na vlasy 300 ml)

Batiste tento rok přišel i se svým vlastním lakem na vlasy. Vyznačuje ho extra silná fixace, bez zatížení a zdravě vypadající hříva, ovocná vůně jako bonus, který během dne potěší vaše smysly.

 

Tento rok budete za vlasovou bohyni, jelikož již znáte tajné zbraně, čekající na vaše použití a následné zamilování. S Batiste nikdy nešlápnete vedle a s praktickými 50 ml balením můžete vyrazit i na cesty.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.