Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Záchrana vlasů po slunění

28.6.2019
235124

Léto je v plném proudu, slunci vystavujeme nejen své tělo, za účelem bronzového opálení, ale také své vlasy, které pak pod tímto slunečním žárem velmi trpí a volají o pomoc. Pomocnou ruku jim můžete podat například s profesionální řadou Solar Sublime od značky L´Oréal. Svůj produkt do slunných dnů má i Schwarzkopf. Tyto přípravky se starají o to, aby vaše vlasy vyšly z náročného slunění co nejméně oslabené a poškozené. Pojďme si proto představit konkrétní parametry a účinky již zmíněné sluneční sady přípravků.

L´Oréal Professionnel Série Expert Solar Sublime

(Šampon 300 ml) 

Šampon se pyšní obsahem Nutri Protect Systemu, který v sobě skrývá blahodárný palmový olej a aminokyseliny, ty mají za úkol obnovení struktury vlasů, odstranění chlóru, či jemné vymytí mořské soli z pokožky. Po umytí vlasů tímto šamponem čekejte lehkou nadýchanou hřívu a nepřehlédnutelný lesk.

L´Oréal Professionnel Série Expert Solar Sublime

(Sérum na vlasy 125 ml)

Ochranný sprej Solar Sublime plní funkci opalovacího krému. Je přímo určen na vlasy. Jeho lehké složení nezatěžuje, navíc vaší kštici dodá lesk, potřebnou hydrataci a pružnost. Doporučuje se aplikovat ještě před a nebo během slunění. Zajistí tak ničím nerušené relaxování s jistotou krásně a zdravě vypadajících vlasů.

Schwarzkopf BC Bonacure Sun Protect

(Balzám na vlasy 150 ml)

Jeden typ od značky Schwarzkopf - Ochranná kúra obsahující olej Monoi, jež vyniká svou vzácností a schopností hloubkové výživy a hydratace, vaše vlasy promění v hebkou a hydratovanou korunu krásy. Pro použití se doporučuje aplikace do vlhkých vlasů s dobou působení 5-10 minut.

 

Vaše vlasy budou ozdobou celého okolí, protože po použití dnešních typů budou chráněné, vyživené a nepřijde si tak na ně ani ten nejteplejší den v roce :)

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.