Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Svaté grály v opalování

19.6.2019
266535

Slunce a s ním spojené vysoké teploty nás lákají ven na lehátka, k bazénům, na turistické výšlapy, ale také na dovolené do exotických krajin a proto přichází potřeba ochránit naší pokožku před nepříznivým vlivem slunečních paprsků. Piz Buin se postará o zdravé vstřebání vitamínu D do vašeho těla a zároveň zabrání spálení a podráždění vaší pokožky. Tato dnes již velice vyhledávaná a oblíbená značka vznikla ve švýcarských Alpách. Život jí dal mladý student chemie, na základě svých osobních zkušeností s ošklivým spálením, při zdolávání hory. Kvalita a spolehlivost opalovacích přípravků Piz Buin se zrcadlí i na faktu, že značka podporuje svými výrobky i úspěšnou českou snowboardistku Ester Ledeckou. Seznamte se s nejzajímavějšími produkty od Piz Buin, slunce a pobyt ve společnosti jeho paprsků pro vás bude už jen potěšením.

PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Spray SPF30

(Opalovací přípravek na tělo 150 ml)

Začínáme se sprejem až s dvojnásobným uryhlovačem opálení, jeho poznávací znaky jsou silná ochrana SPF30, hydratační schopnost a tvůrci nezapomněli ani na důležitou výživu a dodání základních vitamínů. Další super vlastností je obsah nové revoluční technologie HelioplexTM, chránící pokožku před škodlivými UVA a UVB zářením.

PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Skin Lotion

(Opalovací přípravek na tělo SPF30 200 ml)

Tento přípravek je určen na velmi citlivou a k slunečním alergiím náchylnou pokožku. Je odolný vůči vodě, výrobce uvádí, že odolá až 80 minutám. Odolností vůči vodě to nekončí, opalovací krém drží i při silném pocení, kterému se na slunci nevyhneme. Dermatologické otestování nesmí chybět a vitamín E ve složení tohoto produktu bojuje proti volným radikálům.

PIZ BUIN In Sun Aloe Vera

(Ochrana rtů SPF30 4,9 g)

Při slunění nezapomínejte ani na ústa, Piz Buin má v repertoáru ochranný balzám na rty s vanilkovou příchutí, který rty chrání, vyživuje a zabrání tak jejich vysušení, podráždění a nepříjemnému loupání se.

PIZ BUIN After Sun Instant Relief Mist Spray

(Přípravek po opalování 200 ml)

Po všech ochranných přípravcích nás většinou večer čeká po-opalovací rituál, kdy naše pokožka potřebuje zchladit, zklidnit a dodat potřebné látky na úlevu od celodenního vystavení slunci. Pak je čas sáhnout právě po After Sun Instant, přípravek s ultra lehkým, nemastným složením obnovuje vlhkost kůže, chrání před jejím sloupáním a zaručuje až 48 hodinovou hydrataci. Navíc je produkt příjemně svěží a skvěle podtrhne dosažené opálení.

 

Zdravá, hydratovaná, lesklá a bronzová pokožka, která nezůstane bez povšimnutí, právě to vás čeká při využití dnešních typů na opalovací přípravky spolehlivé a kvalitní značky Piz Buin.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.