Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Oslavme naši budoucnost - Děti

28.5.2019
262576

První známky o oslavě dětí jsou známy z Turecka z roku 1920, už přibližně od této doby je zvykem obdarovat ratolesti nějakým malým dárečkem, něčím co mají rády, zkrátka jim zlepšit náladu.  Svátek se tak uchytil, že doteď patří mezi ty nejoblíbenější a všemi rodiči nejdodržovanější. Určitě také pro svou velikou oblíbenost u samotných oslavenců. Nabízíme vám proto hravé typy na dárky pro malá zlobidla.

Minions Unicorns (Kazeta šampon 2v1 150 ml + kartáč na vlasy)

- Prvním typem je jednorožčí kazetka inspirována pohádkou o Mimoních. Nabídne vám šampon a kondicionér v jednom a k tomu i roztomilý kartáč na vlasy. Celé balení je v jemně růžové barvě a svým obsahem dokonale poslouží v péči o vlasy malých parádnic.

Lip Smacker Coca-Cola Lip Balm Kit (Kazeta balzám na rty 6 x 4 g + plechová krabička)

- Skvělým dárkem může být i kazeta balzámů na rty s chutí známých sladkých nápojů, oblíbenými snad všemi napříč generacemi. Řeč je o kultovní Coca Cole. Obsahem balení je několik balzámků s různými příchutěmi. Po celý rok jsou balzámy na rty nutností, takže s touto volbou nešlápnete vedle.   

Universal Jurassic World Bath Fizzer (Pěna do koupele 60 g)

- Velice originálním dárkem bude pěna do koupele v podobě dinosauřího vajíčka. Ve chvíli kdy se vajíčko vloží do vody, se začne rozpouštět, šumět a měnit barvy. Skvělý dárek pro malé zvídavé dobrodruhy.

Universal The Secret Life Of Pets With Giggling Sound (Tekuté mýdlo 250 ml)

- Mluvící mýdlo, ano čtete dobře, co může být pro děti větší motivací k pravidelnému mytí rukou, než právě zvuk po každém stlačení dávkovače? Ovocná vůně a dermatologické testování je už jen třešničkou na dortu.

Další typy najdete zde na našich stránkách v sekci děti, pod jednotlivými záložkami. Už teď vidíme ty rozzářené oči a úsměv od ucha k uchu. Každé dítě si zaslouží maličkost, která ho v tento den zahřeje u srdce a připomene mu tak, tu nejsilnější lásku ze všech - mateřskou.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.