Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Bi-Oil gel - nový oblíbenec v péči o pokožku

24.4.2019
271967

Poslední týdny se ze všech stran ozývají kladné recenze na novinku od vyhledávané značky Bi-Oil. Není jí nic jiného, než Bi-Oil gel pro suchou kůži. Tento hydratační přípravek se pyšní tím, že má jako jeden z mála vysoký potenciál k hloubkové hydrataci pokožky, je tomu tak díky minimálnímu obsahu vody, jímž se novinka chlubí. Údajně tento podíl vychází na pouhé 3% a ty na sebe vážou vodu v okolí a ve vnějších vrstvách kůže.

Obsah tohoto gelu se skládá nejen z olejové části, ale nachází se v něm i blahodárné bambucké máslo, mezi jehož účinky patří: ochrana pokožky před nepříznivými vlivy okolí, ochrana před volnými radikály, regenerace a hydratace pokožky, zpomalení tvorby vrásek a vyhlazení vrásek již vzniklých, protizánětlivé a hojivé účinky a mnoho dalších. Mimo bambucké máslo se v gelu nachází ještě další oleje, bránící úniku vlhkosti z kůže. Tento až zázračný produkt je nejen vhodný pro velmi citlivou pokožku, ale také neucpává póry a neobsahuje parfemaci.

Pokožku je potřeba vyživovat po celý rok, zejména v teplejších měsících, kdy se vystavujeme slunci, či navštěvujeme solária, pokožka sice chytá bronzový odstín, ale žízní po hydrataci. Dodržujme tedy stejně jako pitný režim i zavlažovací režim pro náš nejrozsáhlejší orgán těla :)    

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.