Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Zázračný kartáč na vlasy - Tangle Teezer

11.2.2019
149774

Trápí vás přetrhané vlasy, které jsou bez lesku? Je pro vás česání utrpení? A věděli jste, že při špatně zvoleném hřebenu se vlasy trhají a nerostou? Vyzkoušejte profesionální kartáč na vlasy Tangle Teezer, který se právem řadí mezi TOP hřebeny. Veškeré trhání a tahání bude pryč a tím tak docílíte krásných, zdravých a lesklých vlasů. Tangle Teezer se hodí pro všechny typy vlasů včetně mokrých, vlnitých nebo umělých.

Jak se v Tangle Teezerech vyznat?

Tangle Teezer The Original - Se objevil na trhu jako první už v roce 2005. Jeho tvar je zaoblený a skvěle padne do ruky. Syntetické štětiny snadno rozčešou i ty nejzacuchanější vlasy a hlavně bezbolestně.

Tangle Teezer Salon Elite - Je větší než klasická verze a lépe kopíruje hlavu při česání. Štětinky jsou o něco tvrdší a delší. Tento typ kartáče si oblíbily ženy, které mají vlasy pevné, husté a dlouhé.

Tangle Teezer Compact - Roztomilá malá verze je vhodná zejména na cestování, kdy se díky své velikosti vejde do kabelky či batohu. Spousta žen si tento typ kartáče ukládají do pracovního šuplíku. Compact je specifický i pro svou krytku, která chrání jeho štětinky před zničením.

Tangle Teezer Men´s Compact - I pánové si přijdu na své a jistě ocení kartáč, který je určen právě pro ně. Jedinečné postavení štětin se postará o pohodlné rozčesání vlasů, ale i vousů.

Tangle Teezer Magic Flowerpot - Slouží k rozčesání jemných dětských vlásků. Hravý desing ve tvaru květiny skvěle padne do dětských ručiček a spodní kelímek využijete jako box pro gumičky či sponky. Už žádné plakání, ale hravé česaní.

Tangle Teezer Wet Detangler - Pro šetrné rozčesání mokrých vlasů. Ergonomická rukojeť skvěle padne do mokré ruky. Tento kartáč můžete použít i ve sprše při nanášení kondicionéru.

Všechny typy Tangle Teezeru mají stejné vlastnosti a není tedy divů, že si tyto zázračné kartáče oblíbili i v kadeřnických salonech.

...a jaký typ Tangle Teezeru si pořídíte vy?

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.