Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Valentýnské tipy na dárky

8.2.2018
222176

Svátek zamilovaných se pomalu, ale jistě blíží a Vy jste se ocitli bez inspirace? My Vám přinášíme tipy, čím Vaši drahou polovičku potěšit.

Nachystejte atmosféru v podobě svíček, lahodné večeře s romantickým filmem a darujte parfém.  Parfémy jsou známy jako „vyvolávači“ vzpomínek. Vždy, když se Vaše polovička nastříká parfémem, který dostala, vzpomene si na Vás a na tento výjimečný den.

Parfém Pro Ni: Pro mladou slečnu či ženou určitě nešlápnete vedle s lehce sladkou vůní Guess 1981 nebo Versace Bright Crystal. Pokud preferujete spíše svěží vůni, určitě potěší Moschino I love love. Pro dámy středního věku tu máme orientálně euforickou vůni Euphoria od Calvina Kleina, příjemně sladkou Lancome La vi est Belle a pudrovou klasiku Rodriguez Narciso Poudree, osvěžující vůně zase Dolce&Gabbana Light Blue Intense.

Parfém Pro Něj: Mladý muž či sportovec jistě ocení svěží citrusovou vůni Versace Man Eau Fraiche, naopak pohodáři se smyslem pro humor budou rádi za 1 Million od Paco Rabanne, která se řadí mezi lehce sladké vůně. Populární parfém za lidovku můžete zvolit i úžasný Guess Seductive. Pro opravdové muže s velkým M ideální dřevitě-kořeněná vůně od Hugo Boss The Scent. Elegán ocení Hermès Terre D'Hermes.

Pro společné chvíle:

Vaši lásku prohloubí společná koupel s pořádnou dávkou voňavé pěny. Co takhle šlehačka, kvalitní káva a irská wishkey? Tuto voňavou kombinaci v podání pěny do koupele přináší Dermacol s erotickou vůní irské kávy Dermacol Aroma Ritual Irish Coffee. Pro dokonalé uvolnění svalů a mysli, která je pro svátek zamilovaných potřeba.

Bez svíčky by to nebyl Valentýn. Pro náročné tu máme exkluzivní svíčku Assolato od značky Culti Decor, která rozzáří nejen byt, ale i srdce. Pro nekončící romantické večery má svíčka neuvěřitelnou gramáž 1200 g. Krásný italský desing poctí i toho nejnáročnějšího a vůně je vskutku ojedinělá. Sladká vanilka probudí touhu a santalové dřevo Vás doslova zahřeje.

Pro radost:

Pokud nechcete investovat do dárku vetší obnos peněz, či vám chybí už jen jakási poslední tečka nebo chcete jen tak kolegovi či kolegyni udělat radost zaměřte se na:

1) Miniaturky parfémů:

Jsou velice roztomilé, potěší zaručeně každého, se svou velikostí praktické na cesty a za velmi přijatelnou cenu. Můžete vybírat buď ze setu, který tvoří mini parfém, mini tělové mléko a sprchovým gel (Versace Eros) a nebo můžete darovat jen samostatný  mini parfémek. U dámského pohlaví zvolte např. Moschino Funny, Calvin Klein Eternity, Karl Lagerfeld. Pro pány: Jean Paul Gaultier Le Male, Paco Rabanne Pure XS, Versace Pour Homme.

2) Kosmetika pro ni:

Úsměv vykouzlí roztomilé sovičky 2K Lip Gloss, které v sobě ukrývají lesk na rty. Pánové, se sovičkou jistě zabodujete. Zvolit můžete i tělové mléko od populární Victoria´s Secret se zamilovanou vůní Endless Love.

3)Kosmetika pro něj:

Dámy, co takhle potěšit svého milého osvěžujícím sprchový gelem od Lacoste Live a nebo pleťovým krémem od L´Oréal Paris Men Expert Hydra Sensitive 2in1. Hydratační krém lze použít i jako péči po holení. Jistě se zavděčíte.

Pro Vás:

Nakonec jistě nesmí chybět do kapsy originální balzám na rty. :-) Rty budou hydratované, vyživené a přichuť? Od Coca Cola či Chupas Chups (Lip Smacker) až třeba po borůvku (Eos). Buďte na Valentýna jednoduše k zulíbání.

Stále si nevíte rady? Navštivte jednu z našich poboček osobně a ochotné slečny Vám rádi pomůžou s výběrem. :-)

♥ Přejeme Vám krásně provoněného Valentýna ♥

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.