Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Zázrak v podobě pleťového séra

22.9.2017
?id=112562.jpg

Pleťové sérum - Už jste o něm někdy slyšela, ale stálé ho nepoužíváte? To je velká škoda. Přitom sérum by mělo být pro ženu samozřejmostí. Proč? Je mnohem účinnější než denní krém. Díky své konzistenci se snáze dostane do hloubky pleti a tím se postará o opravdovou péči, kterou Vaše pleť potřebuje  - Ať už se jedná o vitamíny, minimalizaci vrásek či třeba rozjasnění pleti.

My Vám dnes řekneme, co to vlastně sérum je, kdy ho používat a jaké zvolit. Věříme, že s pravidelným používáním budete nadšená a stejně spokojená, jako my :)

Rozdíl mezi pleťovým sérem a krémem:

Sérum na rozdíl od krému vlastní menší molekuly, které se mnohem lepé dostanou do hloubky pokožky. Navíc je několikanásobně silnější než krém, ale přitom jeho konzistence je lehká a pleť nezatíží. Séra obsahují nejúčinnější dávku protistárnoucích složek (anti-aging), antioxidantů, vitamínů, peptidů.

Vaše pleť tedy dostane potřebnou péči už zevnitř. Naopak krém má mnohem větší molekuly a není tak silný. Ten vytvoří pouze jakou si ochranu jen na povrchu pokožky. Ovšem spojením obou těchto produktů bude Vaše pleť nadšená. Sérum tedy dodá extra silnou péči uvnitř pleti a krém na povrchu pokožky, kde vytváří bariéru. Použitím obou produktů a pravidelným používáním budou výsledky rychlejší a mnohem znatelnější.

Jak sérum vypadá:

Vůbec se nelekejte menšího balení, kdy je pleťové sérum většinou dodáno ve 30 ml lahvičce. Je extra silné a díky své hutnosti stačí nanést na pleť opravdu malé množství - Tady se řídíme pravidlem: „Méně je více.“

Konzistence séra by měla být hutnější, gelová a snadno roztíratelná.

Použití:

Sérum se nanáší na vyčištěnou pleť, nejlépe jemnými, krouživými pohyby. Pokud máte pleť velmi citlivou, po vyčištění vyčkejte asi 10 minut a až poté naneste sérum. Po jeho vstřebání můžete pokračovat v nanášení denního či nočního krému. Sérum můžete používat jak ráno tak i večer, to už záleží na Vás.

Víte,že…

pleťové sérum obsahuje až 70% aktivních látek na rozdíl od denního krému, který jich má pouze 5%?

Jaké pleťové sérum je pro mě vhodné?

S postupně přibývajícím věkem je péče o pleť nutností. Už po 20. roku by měl být na pleť kladen důraz. Určitě si promyslete, co od pleťového séra očekáváte, zda hydrataci, pevnost pleti, vyhlazení vrásek či rozjasnění pleti?

Hydratační, suchá pleť: 

Juvena Skin Specialist Skin (hydratační,omlazující) – Vysoce účinné hydratační sérum, které ihned po nanesení zlepší strukturu pleti a dodá jí potřebnou hydrataci. Sérum aktivuje buňky, které se „probudí“ a tak vytvoří mladistvý vzhled. Díky technologii Skin Nova a StemCell Peptide získá Vaše pleť – hydrataci, výživu a mladší vzhled. Sérum je bez parfemace, tedy vhodné i pro citlivou pleť.

Frais Monde Hydro Bio Reserve Rychle vstřebatelné sérum navrátí pleti sílu a jas. Produkt je navíc 100% přírodní, tudíž neobsahuje žádné parabeny, nikl a ani syntetické konzervanty. Sérum dopřeje pleti pořádnou dávku hydratace díky obsahu kyseliny hyaluronové a extraktu z byliny slanorožce.

Rozjasňující, pigmentové skvrny:

Elizabeth Arden Advanced Brightening Day Serum  -  Lehké, denní sérum, které je vhodné pro všechny věkové kategorie. Při pravidelném používání zaznamenalo až 95% žen znatelný rozdíl. Sérum obsahuje směs niacinadinu s vitaminem C, díky kterým bude pleť sjednocená, rozjasněná a hedvábná. Vhodné pro minimalizaci tmavých skvrn, zčervenání pleti. Dále ve složení najdeme biomimetický peptid, který napomáhá k zvýšení regenerační schopnosti kůže. A jako bonus byl přidán unikátní diamantový prášek pro rozzáření pleti.

L´Oréal Paris Skin Perfection - Bílo-růžové sérum je opravdovým miláčkem. Obzvláště si ho chválí ženy ve věkové kategorii 20 – 35 let, ovšem své fanoušky si získal i u jiných ročníků. L´oreal sérum má pomoci se strukturou pleti, s akné a s rozjasněním.  Až 85% žen vidělo výsledky během jednoho týdne používání. Lehká textura se během minutky vstřebá a vy pocítíte extra hladkou pleť, která bude připravená na krém či make-up.

Vrásky, zpevnění:

Sérum Diet Esthetic Bee Venom Essence -  obsahuje nejen včelí jed (apitoxin) 4%, který rozšiřuje cévy, obnovuje buňky a podporuje tvorbu elastinu a kolagenu, ale ve složení najdeme i mateří kašičku, která je známa pro vysoký podíl vitamínů (E, B) a aminokyselin. Dále sérum obsahuje propolis, který je znám pro hojivé a antibakteriální účinky a zbaví pleť toxinů. Med zase pleť vyhladí, zpevní a prokrví. Pro zpomalené stárnutí byl navíc přidán i včelí vosk. Pleťové sérum Diet Esthetic Bee Venom Essence je vhodné pro ženy ve věku 40+  a je vhodný pro všechny typy pleti.

Guerlain Abeille Royale Daily Repair – Výjimečná složka v tomto pleťovém séru je velmi silná odrůda medu, na kterém se podílí černé včely z ostrova Ouessant. Ouessant má označení UNESCO "Biosférická rezervace", takže výsledný med nese opravdovou čistotu a exkluzivitu. Další unikátní složka je mateří kašička získaná z více než 200 úlů, které vlastní přímo společnost Guerlain. Aby se zachovala „čerstvost“, bylo sérum do lahvičky přidáno v podobě kuliček, které se rozdrtí až při použití. Věřte včelám a zatočte s vráskami jednou pro vždy.

Vyzkoušíte pleťové sérum i Vy?

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.