Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Krásné a zdravé opálení

13.8.2017

Srpen je období, kdy plovárny praskají ve švech, luční kvítí kvete a slunce nám ze všech sil ukazuje, co všechno dokáže.

Tmavá, opálená pokožka je velmi atraktivní, sexy a mnohdy zakryje i nedokonalosti na pokožce. Jak rychle a hlavně bezpečně takovou pokožku na slunci získat? Mrkněte se na pár našich tipů, kdy za pomocí kosmetiky získáte zdravě opálenou pokožku.

Tip číslo 1.

Malibu, je nejen úžasný kokosový letní drink, ale stejný název nese i britská značka, která se zaměřuje na sluneční kosmetiku již přes 20 let. Není tedy divu, že se může pyšnit velkou škálou produktů, kde najdeme například:

Opalovací oleje včetně suchých olejů - Ty se nachází v praktickém rozprašovači a nabídnou nám ochranu SPF10 - SPF20. Najdeme zde i produkt, který je doplněn o arganový olej a díky němuž bude pokožka hydratovaná a jemná na dotek. Olej můžeme najít i s vyšší ochranou SPF30.

Značka Malibu nabízí i kosmetiku po opalování, a to ve formě mlíčka nebo gelu. Pokožka se zklidní a zažije pocit ochlazení. Nepřijdou nazmar ani děti, hutný krém se postará o ochranu SPF50 a potřebnou hydrataci kůže.

Společnost jako jedna z mála rozšířila sortiment o ochranný sprej na vlasy a pokožku hlavy proti slunečním paprskům. Tento produkt jistě ocení zejména sportovci. Vše od značky Malibu naladí vaši mysl do dovolenkové pohody.

 

Tip číslo 2.

Jako další jsme vybrali českou značku Dermacol, která ve své řadě SUN nabízí - Mléka na opalování, a to buď v klasickém krémovém balení, nebo s rozprašovačem. O ochranu se postará SPF6 - SPF20.Ve složení najdeme: Beta-karoten, který napomáhá k dlouhodobému zhnědnutí pokožky. Vitamin E, ten ochrání vaši pokožku před předčasným stárnutím a vysušením. Ochranný komplex UVA + UVB a olej z hroznových jader.

V řadě po opalování si můžete vybrat mezi gelem, sprchovým tělovým mlékem nebo balzámem.Ve složení najdeme například osvěžující mentol, hydratační glycerín a uklidňující D-panthenol.

Produkty mají příjemnou a nevtíravou vůni. Věříme, že se Dermacol stane vaším společníkem nejen u moře.

 

Tip číslo 3. Europarfemy doporučují:

A nakonec Vám s radostí představujeme velmi oblíbenou a kvalitní značku Piz Buin. Již více než 65 let poskytuje tato značka milovníkům slunce řešení, jak získat ideální opálení a ochranu pokožky.

Piz Buin vlastní několik řad a to:

1) ULTRA LIGHT - Lehká a nemastná textura, která se rychle vstřebá a přesto nabízí maximální hydrataci. Produkty obsahují vitamín E a jsou odolné vůči vodě a potu. Vybrat si můžete hned ze dvou faktorů SPF 15 a SPF 30.

2) INSTANT GLOW - Opalovací sprej pro okamžité zkrášlení. Sprej obsahuje mikro-částečky, které odráží světlo a pleť se rozjasní. SPF 30 ve velikosti 150 ml.

3) ALLERGY - Ochrana pokožky před alergií na slunce. Fotostabilní UVA a UVB filtry chrání citlivou pleť. Obsahuje vitamín E a technologii Helioplex, která chrání pokožku před slunečním zářením. Produkt je voděodolný a odolává i vůči potu. Ochrana SPF 15,30,50.

4) IN SUN - V této řadě najdeme klasický opalovací krém nebo mlíčko ve spreji. SPF nabízí 10,15,30 a dokonce zde najdeme i ochranný balzám na rty SPF30.

5)WET SKIN - Opalovací olej s rozprašovačem, který můžete použít bez problému i na vlhkou pokožku. Nabízí ochranu SPF15,30. Vitamín E je samozřejmostí, tak jako celodenní hydratace a ochrana pokožky před UVA/UVB zářením.

6) 1 Day Long - Zázrak pro ty, kteří se nestíhají mazat vícekrát za den. Tento krém zajistí ochranu po 10 hodin. Stačí jedno nanesení a jste mimo nebezpečí.

7) AFTER SUN - Mléko po opalování, které udržuje opálení po delší dobu. Díky aloe vera a mentolu je pokožka hloubkově hydratovaná a příjemně ochlazená. Minimalizuje zarudnutí kůže.

8) A teď to nejlepší  - V řadě TAN & PROTECT INTENSIFIER  máme na výběr ochrany SPF6,SPF15,SPF30. Tato řada obsahuje produkty, které díky speciální technologii až dvojnásobně urychlí přirozený proces opalování a zvýší jeho intenzitu. Pokud tedy zoufáte, že s ochranným faktorem SPF30 se neopálíte, tak s PizBuin jste na omylu. Nemáte šanci se spálit a navíc získáte krásný bronzer nádech.

Všechny produkty Piz Buin nabízí intenzivní hydrataci a výživu. A co vůně? Ta je naprosto fantastická a dostává od nás jedno velké plus navíc. Určitě si ji zamilujete i vy. Vaše pokožka se bude pyšnit nejen okouzlujícím opálením, ale i zdravým vzhledem.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.