Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Pokora k přírodě s novou značkou na Europarfémech Purity Vision

15.8.2023

V nabídce Europarfémů nově nakoupíte i 100% přírodní kosmetiku značky Purity Vision. Přírodní složky sbírané v duchu Fair Trade si můžete užívat v jejich unikátní pleťové i tělové kosmetice, která nezklame ani ty nejnáročnější z nás. Na jaké produkty se stojí za to podívat? A v čem vlastně tkví úspěšnost Purity Vision?
 

Purity Vision

Purity Vision je česká rodinná firma, která na trhu působí už patnáct let. Díky vášni k cestování její zakladatele poznali různé kultury a jejich využívání přírodních surovin k péči o přirozenou krásu. Díky zkušenostem a navázaným kontaktům můžeme tak i my v Čechách využívat toho nejlepšího z Ugandy, Filipínských ostrovů nebo třeba z Bulharska. Značka Purity Vision si velmi zakládá na původu všech složek své kosmetiky, suroviny jsou sbírané přístupem Fair Trade a jsou držiteli mnoha ocenění potvrzujících férovost výroby a kvalitu samotných produktů. 

Důležitým aspektem je i ekologický přístup k výrobě, všechny produkty najdete v recyklovatelných obalech a na obnovitelné zdroje se myslí ve všech oblastech, například i při výběru vozů, které produkty rozvážejí do obchodů po celé zemi. Po tom, co o značce Purity Vision víme, nás nepřekvapí, že produkty nejsou testované na zvířatech a  jsou veganské. 

Pokora, se kterou značka Purity Vision přistupuje od výroby až po konečného zákazníka je vtisknuta do každého produktu, který uspokojí i ty nejnáročnější klienty, včetně těch nejmenších. Proto jsme rádi, že je můžeme nabízet i na Europarfémech a věříme, že v naší nabídce nezapadnou.

NAŠE TIPY

MAROCKÝ JÍL

Marocký jíl se stává v péči o pleť čím dál větším hitem, a to zvláště mezi těmi, kteří bojují s ekzémy a akné. Je totiž schopný abosrbovat toxiny a nečistoty, redukovat nadbytečnou tvorbu kožního mazu a posilovat přirozenou odolnost pleti. Marocký jíl je zemina z Maroka, kterou používaly místní ženy u v 6. století našeho letopočtu. Použít ji můžete pro výrobu pleťové masky, peelingu pleti i těla, a dokonce i jako šetrný šampon na vlasy. Výborně vám bude fungovat ve spojení s květinovými vodami a bio arganovým olejem. 


 

BAMBUCKÉ MÁSLO

Čistá másla  a oleje využitelné pro kosmetiku tvoří další značkou část nabídky Purity Vision. Však také kokosový olej byl jejich úplně prvním výrobkem. Od té doby rozšířili nabídku o máslo měsíčkové, levandulové, nebo třeba vanilkové. Hitem mezi másly v kosmetice je ale samozřejmě máslo bambucké, které v našich tipech nemůže chybět.  Jedná se o univerzální produkt s širokou škálou využití. Je mimořádné předešvím pro své hydratační vlastnosti, pro které  je využívaný v péči o suchou pokožku. Hloubkově vyživuje, napomáhá tvorbě kolagenu, posiluje přirozenou pružnost pokožky a vyhlazuje vrásky, zároveň také chrání před negativními vllivy slunečního záření. Můžete ho tak použít jako pleťový krém, pro výrobu pleťové masky, na popraskanou a zrohovatělou kůži, jako výživný balzám na rty a v péči o vlasy nahradí kondicionér či masku. Tohoto multifunkčního pomocníka si ve své každodenní rutině velmi rychle oblíbíte. 

JEDLOVÁ VODA

Za vyzkoušení určitě stojí pleťové vody a spreje, kterých Purity Vision nabízí skutečně velké množství. Květinové vody jsou perfektním pomocníkem pro dočištění pleti, pomůže i pro vytvoření vlastní pleťové masky právě ve spojení s marockým jílem, použít ji ale můžete i na tělo a vlasy. Jedlová voda, kterou jsme vybrali, přináší to nejlepší z lesů. Díky parní destilaci si lesní vody uchovávají vysokou koncentraci přírodních látek, jako jsou silice, minerály a vitamíny. Z jednoho tisíce kilogramů suroviny se vyrobí přibližně 600 kilogramů lesní vody. Při výrobě se používají jehličí a větvičky jedle bělokoré, jejíž účinky využijí všechny druhy pleti. Pomůže zklidnit podrážděnou pokožku od sluníčka či po holení, pomůže s hydratací vlasů, dočištěním pleti a v horkých dnech osvěží celé tělo. 

Pokud řešíte naopak pleť sušší a citlivou, vyzkoušejte vodu borovicovou, vitalitu a jas dodá voda z jalovce
a užít si můžete i blahordárných účinků vody heřmánkové

RŮŽOVÝ DEODORANT

Purity Vison nabízí obrovskou škálu produktů využívající růžové vody a macerátu růží. V řadě Purity Vision Rose najdete vše, od růžového másla přes pleťové sérům až po ochranný olej na rty. Co bychom vyzdvihli je ale určitě přírodní deodorant, který využívá účinku růžové vody a minerální soli Potassium Alum. Deodorant aktivně neutralizuje tělesný pach a neucpává potní póry.  Je tak odpovědí pro všechny, kteří se obávají používání běžných deodorantů obsahujících hliník nebo syntetické parabeny. 

 

Purity Vision, Rose

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.